Ga naar hoofdinhoud

Wordt er over darten gesproken dan komt het gesprek vroeg of laat altijd op voorspellingen en de favorieten bij de bookies. Niet zo gek ook want vaak zijn darts bookmakers sponsors van toernooien, wordt er flink wat gepromoot én kun je natuurlijk leuk winnen met een goede voorspelling. In dit deel van onze darts gids gaat onze aandacht naar de darts wedkantoren uit. Hoe werkt het, waar ben je het beste uit, welke darts goksites zijn er zoal en wat is het aanbod?

Beste darts bookmakers

Aandacht voor darts trekt bookmakers

Darten is een razend populaire sport waar op televisie veel naar gekeken wordt. En die aandacht van het grote publiek is een van de voornaamste redenen dat bookmakers erop duiken.

Neem alleen al het Nederlandse RTL7 waar alle grote dartstoernooien live te volgen zijn en waar ze er ook in de studio ontzettend veel tijd voor uittrekken. Zo wordt tijdens het WK Darts dagelijks uitgebreid voorbeschouwd en zitten er altijd wel wat (oud) darters aan de presentatiedesk. En je hebt ze vast wel eens over de darts bookmakers horen praten: wie zijn de favorieten bij de bookies, wat denken wij hier in de studio?

Ruim aanbod bij de darts bookies

Hoe de kansen liggen is bij sport vaak onderwerp van gesprek. Ondanks dat darten geen teamsport is, is er toch altijd genoeg om over te praten en te analyseren (het minste of geringste kan een speler zomaar uit balans brengen). Darts bookmakers weten dat ook en trachten met een aantrekkelijk aanbod jou te verleiden een voorspelling te doen.

Beste darts bookmakers

Het is algemeen bekend dat in Groot-Brittannië ontzettend veel wordt gewed op sport. Rijk of arm – iedereen zet bijvoorbeeld in op paardenraces. En behalve horse betting staat ook ook tennis, voetbal en darts bij de bookmakers hoog in de top 5.

Checken we wat de Britten als goede darts bookmakers aanmerken, dan komen geregeld BetVictor en Bet365 naar voren. Bookmaker Bet365 Sports vanwege het grote aantal toernooien dat ze coveren, de vele wedmarkten die ze beschikbaar hebben en de opties voor het live wedden (+ streams). Interessant dus voor dartsliefhebbers, niet in de laatste plaats omdat de quoteringen er ook altijd prima zijn.

Bet365 aanrader: kleine events + prima odds

En net als alle andere darts bookmakers heeft ook Bet365 een aantrekkelijk welkomstaanbod. Op het moment van schrijven krijgen nieuwe spelers een 100% welkomstbonus tot 50 euro. Andere darts bookies hebben nieuwe klanten ook iets soortgelijks te bieden, maar een Bet365 account mag ons inziens eigenlijk niet in je arsenaal ontbreken. Dit darts wedkantoor heeft namelijk voor bijna alle wedstrijden bets online en bovendien zijn al die wedmarkten zeer duidelijk weergegeven (daar zouden andere bookmakers nog wat van kunnen leren).

Accounts bij meer darts goksites tegelijk

Je kunt vanzelfsprekend gerust bij meerdere darts bookmakers een account openen. Het is overigens sowieso aan te raden want onderling liggen de quoteringen toch telkens net wat anders. Met meerdere accounts tegelijk kun je vergelijken bij wie je het beste uit bent, en daar plaats je dan je weddenschap. En reken maar dat dat tijdens grote toernooien zoals het WK Darts of de Premier League de moeite waard is.

Wie heeft de hoogste odds voor darts?

Omdat de sport zoveel publiek trekt, komen de darts bookmakers met zo scherp (lees: hoog) mogelijke odds om jou als klant binnen te halen en om hun concurrentie af te troeven. En degene die daarvan profiteert ben jij… Wist je dat iedere darts bookie zijn eigen team met specialisten heeft? Die teams hebben allemaal weer een andere kijk op bepaalde spelers/wedstrijden. En alleen daarom al zijn er bij de darts bookmakers onderling zeker verschillen in odds – ga dat altijd na!

Je kunt wel stellen dat alle online bookmakers darts in hun assortiment hebben. Voor de gevorderden is er ook altijd op de betting exchange darts te vinden.

Ook BetVictor prima bookmaker darts

We stipten al eerder BetVictor even aan. Ook dit wedkantoor heeft een zeer uitgebreid aanbod darts weddenschappen. Bovendien heb je hier de meeste kans om een aantrekkelijke promotie te vinden. Want dat is eigenlijk wel opvallend; darts bookmakers komen niet heel regelmatig met promo’s. BetVictor doet dan nog enigszins zijn best, dus check tijdens een (groot) toernooi zeker even de ‘special offers’ of er mooie aanbiedingen of cash back acties zijn.

Van de darts bookmakers is BetVictor top voor in-play wedden. Deze bookie belooft live bets voor elke leg in elk toernooi.

Ladbrokes, BetVictor en Bet365 zijn de meest complete darts bookmakers. Maar vergis je niet in kleinere wedkantoren zoals bookmaker Mr Green Sport en Kroon Sport, die doen ook zeker goed mee. Zo heeft Mr Green altijd ruim op tijd quoteringen beschikbaar en is Kroon goed in live streams.

Live wedden op darten bij bookmakers

Omdat er zoveel tv kijkers zijn is het voor de darts bookmakers vanzelfsprekend aantrekkelijk om in-play darts weddenschappen aan te bieden. De quoteringen veranderen continu en zie jij welke kant het in een partij op gaat, sla dan toe op het juiste moment en pak die hoge odds. Punt van aandacht; legs gaan supersnel, dus let op als je gaat inzetten of je wel inzet op de leg die nu gaande is. Het kan zijn dat de odds al voor de volgende leg zijn.

Grote darts bookmakers voorzien je vaak van statistieken. Van zowel de spelers als van het toernooi zelf – handig om in je onderzoekje vooraf mee te nemen. Maar ook op internet kun je statistieken vinden, zoals bij bijvoorbeeld Dartsdatabase.co.uk. Maak er gebruik van, want ze komen je van pas bij het doen van je voorspellingen.

Aanbod darts bookmakers

Voor iedere dartswedstrijd zijn er talloze mogelijkheden om in te zetten. Vooral bij de grote toernooien wordt er door de bookies groots uitgepakt; dan staan er per partij wel tientallen soorten darts weddenschappen voor je klaar. Wil je bijvoorbeeld inzetten op de Lakeside (mits dat nog bestaat)? Een greep uit de opties: in welke partij worden deze ronde de meeste 180’s gegooid? Wie gooit de meeste 180’s? Hoeveel legs worden er gespeeld? En natuurlijk kun je de exacte uitslag, de winnaar van de wedstrijd en de hoogste check-out voorspellen.

Bij alle toernooien kun je vooraf de outright winnaar voorspellen. Voor de middelgrote events is dit een week / aantal weken van tevoren mogelijk, maar een WK Darts winnaar aanwijzen kan al máánden van tevoren. De odds zijn aantrekkelijk maar let op, het is riskant. Een speler kan wel als grote favoriet neer worden gezet – hij moet toch heel wat rondes en wedstrijden winnen voordat de titel omhoog gehouden kan worden.

Verder kun je zelfs wedmarkten aantreffen als ‘wat is de kleur van de winnende dubbel’ en ‘wie gaat er aan de leiding na xx legs’. Eigenlijk is het te veel om op te noemen. Check de darts bookmakers reviews op onze site en kijk eens rond bij de bookie van je keuze. Van darten geniet je nog meer als je er een voorspelling aan koppelt!

Back To Top