Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Brazilië en Frankrijk zijn momenteel favoriet om het WK voetbal 2026 te winnen. Zie Unibet.nl voor actuele kanshebbers en odds.

Om in te kunnen zetten op het WK voetbal heb je ten eerste een bookmakersaccount nodig. Die kun je bij Unibet.nl in enkele stappen aanmaken. Vervolgens zoek je op de site van de bookmaker de wedstrijd waarop je wilt inzetten en zie je welke weddenschappen er allemaal beschikbaar zijn.

Een bet gevonden die je aanstaat? Klik op de bijhorende notering en de wedcoupon verschijnt in beeld. Het wijst zich verder allemaal voor zich: je geeft je inzet aan, bevestigt je weddenschap en klaar is kees. Heb je je WK weddenschap gewonnen, dan wordt het geld automatisch op je account gestort.

De actuele odds voor het WK voetbal 2026 check je elders op deze pagina. Ze worden regelmatige geüpdatet.

Je kan bij de WK bookmakers zeker wedden op poulewinnaars! En combineer je voor de hand liggende groepswinnaars in een multi bet, dan krijg je vaak een uitstekende notering.

De top 3 beste bookmakers voor het WK 2026 zijn:

Op deze site kun je op diverse plekken doorklikken naar de bookmakers om je registreren en je WK bet te plaatsen.

De favorieten voor het WK 2026 bij de bookmakers zijn:

  • Brazilië
  • Frankrijk
  • Engeland
  • Spanje
  • Duitsland

Check elders op deze pagina de actuele quoteringen.

Back To Top