Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Op deze pagina vind altijd wat actuele odds voor fietsen. Op onze pagina’s voor veldrijden, de Vuelta, Giro, en Tour vind je recente noteringen voor die events.

Het is altijd in je voordeel als je goed geïnformeerd bent. Ga na hoe het parcours eruit ziet, wat de specialiteiten van de deelnemers zijn en check fitheid en vorm. Bij grote events tippen we je in onze voorbeschouwingen mooie wielerbets.

Met een bookmakersaccount, en wat speelgeld daarop, kun je beginnen met het plaatsen van wielerweddenschappen. Zoek op de site van de bookmaker het event waarop je wilt wedden en selecteer de weddenschap van je keuze. Inzetten doe je door op de odds van die bet te klikken, de wedcoupon verschijnt in beeld en alles wijst verder voor zich.

In Nederland kun je bij alle online bookmakers met een vergunning van de Kansspelautoriteit inzetten op wielrennen. Ga naar bookmakers voor het openen van een account.

Alle bookmakers hebben wielerweddenschappen in het assortiment. De een zal echter een wat ruimer aanbod hebben dan de ander. Sportgokkers hebben vaak meer dan één bookmakersaccount. Zo kun je per event het aanbod vergelijken en kijken waar je de hoogste notering pakt. Voor wedden op wielrennen geldt dat ook. Goede, complete wielerbookies zijn onder meer Unibet.nl en Bet365.

Back To Top