Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Op een hoogland ijsbaan is de luchtdruk lager en dat betekent dat er sneller geschaatst kan worden. Check dus voor je gaat wedden op schaatsen waar de wedstrijden plaatsvinden. De Thialf ijsbaan in Heerenveen ligt op zeeniveau en is een laagland ijsbaan.

Bookmakers komen met steeds meer wedopties voor schaatsen. Je kunt natuurlijk de winnaar van een race of toernooi voorspellen maar je kan ook inzetten op zaken als ‘beste tijd’ en head-to-head weddenschappen aangaan. En gaat het om wedden op de Elfstedentocht, dan kun je zelfs voorspellen of de tocht der tochten überhaupt doorgaat.

Dat kan helaas niet bij heel veel bookies, maar gelukkig wel bij Bet365.nl. Dat is zo’n beetje de meeste complete bookmaker die je kan bedenken. Je vindt de schaatsweddenschappen in de categorie wintersporten en gedurende de Winterspelen in de categorie Olympische Spelen.

Ja, dan kan zeker. Gaat het vriezen, dan krijgen we in Nederland Elfstedenkoorts. Je kan bij de bookmakers voorspellen of de Elfstedentocht doorgaat – en als de tocht der tochten gereden gaat worden komen er meer schaatsweddenschappen.

Back To Top