Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Check daarvoor de recente resultaten van Monte Carlo, Barcelona en Rome. Wie deden het goed op deze graveltoernooien? Ga verder na wie dit jaar consistent en blessurevrij zijn. Met een beetje research kun je uitvogelen wie weleens ver zou kunnen komen in het toernooi en ben je dus ook beter in staat een goede Roland Garros sportweddenschappen te plaatsen.

Je kan Roland Garros weddenschappen plaatsen zodra je een account bij een van de bookmakers hebt aangemaakt. Dat kun je doen door te klikken op een link die je op deze pagina aantreft. Vervolgens zoek je op de site van de bookie de match waarop je wilt inzetten en klik je de weddenschap van je keuze aan. Tik je inzet in, bevestig en je French Open bet is geplaatst. Gewonnen geld wordt automatisch aan je saldo toegevoegd.

Je vindt bij bookmaker Unibet de actuele French Open odds en de grootste kanshebbers.

Rafael Nadal wordt niet voor niets de King of Gravel genoemd. Al veertien keer wist hij de French Open te winnen! Geen enkele andere speler komt bij dit record in de buurt.

Back To Top