Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Die wisselen na ieder duel en iedere ronde. In onze voorbeschouwingen tippen we je de beste odds voor grote wedstrijden, elders op deze pagina vind je de noteringen van dit moment.

Houd rekening met de speelstijl van verschillende ploegen: Atletico speelt bijvoorbeeld zeer verdedigend en gaat doorgaans niet voor veel goals terwijl FC Barcelona altijd blijft aanvallen. Daardoor is de kans op een tegengoal groot. Check verder wie welke wedstrijd fluit – er worden in La Liga best veel kaarten uitgedeeld.

Een La Liga weddenschap plaats je bij een online bookmaker zoals bijvoorbeeld Unibet of 888Sport. Met een account en wat geld daarop kun je inzetten op alle weddenschappen die bookmakers voor de Spaanse competitie aanbieden. Op Onlinewedden.com check je alle legale en betrouwbare bookmakers voor Nederland.

Check de odds op deze pagina voor de actuele favorieten in de Primera Division. FC Barcelona, Real Madrid en Atletico Madrid zijn doorgaans topfavoriet voor de Spaanse titel. De top vier van La Liga krijgt een ticket voor de Champions League, de nummers 5 en 6 spelen volgend seizoen in de Europa League en de nummer 7 krijgt een Conference League ticket.

Back To Top