Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Check voor iedere speelronde bij de voorbeschouwingen onze specifieke bekertips. Verder kun je bij het wedden op de beker onthouden dat tijdens de eerste ronde combi bets en bet builders interessant kunnen zijn. Ook wedstrijden van cupfighters als Willem II, FC Groningen en FC Utrecht zijn interessant om in de gaten te houden. Zie de tekst op deze pagina voor meer daarover.

Met een bookmakers account en wat saldo kun je bekerweddenschappen plaatsen. Tijdens de kwalificatierondes zijn de weddenschappen nog schaars, maar zodra het hoofdtoernooi van start gaat kun je bij vrijwel alle grote bookmakers inzetten. Zoek de wedstrijd en weddenschap van je keuze op, zet in en bevestig. Je KNVB Beker bet is nu geplaatst. Gewonnen geld wordt automatisch aan je saldo toegevoegd.

Recente odds voor het bekertoernooi vind je elders op deze pagina en/of op Unibet.nl.

Wedden op KNVB Beker wedstrijden kan bij alle online bookmakers met een vergunning van de Kansspelautoriteit. Een account aanmaken bij een van de legale bookmakers kan op Onlinewedden.com.

Back To Top