Ga naar hoofdinhoud

Rico Verhoeven zal op zijn vroegst in het voorjaar van 2023 weer voor Glory in actie komen, hoogstwaarschijnlijk tegen Alistair Overeem. We houden je op de hoogte!

Badr Hari stond 8 oktober 2022 voor het laatst in de ring (vs Alistair Overeem). Onduidelijk is of Badr Hari ooit nog een wedstrijd vecht.

Rico Verhoeven is Glory kampioen bij de zwaargewichten. Ranked #1 is Antonio Plazibat en ranked #2 is Jamal Ben Saddik.

Met een bookmakersaccount, en wat speelgeld daarop, kun je wedden op kickboksen. Een account aanmaken kan bij deze legale bookmakers. Is dat voor elkaar dan kun je gelijk aan de slag. Zoek het gevecht op de site van de bookie en klik de weddenschap aan waarop je in wilt zetten. Tik je inzet in, bevestig en je bet is geplaatst. Geld van een gewonnen weddenschap wordt automatisch aan je saldo toegevoegd.

Kickboks weddenschappen plaatsen doe je bij een online bookmaker. Een betrouwbare en prima bookie voor Nederlandse gokkers is Unibet. Je kan hier al je Glory weddenschappen afsluiten en inzetten op andere vechtsporten.

Actuele odds voor Glory kickboksen vind je op wedden op kickboksen. De odds zeggen iets over de favorieten en je winkans. Hoe lager een notering, des te groter de favorietenrol.

De bookmakers odds voor het eventuele Glory gevecht tussen Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn nog niet bekend.

Back To Top