Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

De Eerste Klasse A bestaat eigenlijk uit twee halve competities. Na afronding van de eerste 30 wedstrijden worden de ploegen in verschillende play-off groepen onderverdeeld. De nummers 1 t/m 6 spelen in de kampioenspoule en krijgen nog 10 wedstrijden voor de kiezen. De eerder behaalde punten worden gehalveerd en naar boven afgerond. De nummers 7 t/m 15 worden samen met de drie hoogste geplaatste clubs uit de Eerste Klasse B (m.u.v. de kampioen)  verdeeld over twee groepen van elke zes teams. Deze groepen beginnen wel weer met 0 punten.

Na het reguliere seizoen volgen in de Belgische competitie de play offs. Zes clubs strijden in de Champions Round om de titel. Het komt vaak voor dat een ploeg die in de afgelopen competitie niet al te best presteerde, het in de play offs plotseling heel goed doet. Het is dus moeilijk om vooraf een echte favoriet aan te wijzen. Aan de hand van de odds kun je wel zien wie de bookmakers als favoriet aanmerken.

De noteringen bij de bookmakers veranderen na iedere wedstrijd en na iedere speelronde. Op deze pagina vindt je recente odds voor de Belgische voetbalcompetitie.

De Pro League is erg competitief en daarom lastig te voorspellen: er wordt beter aangevallen dan verdedigd en dat levert vaak veel goals op. Het combineren van ‘over 2,5 goals’ weddenschappen van wedstrijden van toppers tegen middenmoters is vaak een goede optie.

Anderlecht is recordkampioen maar doet de laatste jaren niet meer mee om de titel, hoewel ze wel aan het opkrabbelen zijn. Club Brugge presteert de laatste seizoenen het beste en is de huidige Belgisch kampioen. Andere clubs die het de laatste jaren goed doen zijn Genk en Royal Antwerp. Elders op deze pagina vind je de actuele odds.

Al je Pro League voorspellingen doe je bij online bookmakers. Met een account (en wat geld daarop gestort) kun je alle weddenschappen plaatsen die wilt, je hebt de keuze uit honderden inzetmogelijkheden.

Back To Top