Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Natuurlijk kun je bij bookmakers sowieso altijd winnaars van golftoernooien voorspellen. Daarnaast zijn er vaak head-to-head golfweddenschappen beschikbaar (bets waarbij twee deelnemers tegenover elkaar gezet worden) en kan je de First Round Leader voorspellen.

De PGA Tour kent verspreid over ieder jaar 4 majors: The Masters, de US Open, de Open Championship en de PGA Championship. Verder zijn onder meer de Ryder Cup en The Players Championship grote golfevenementen.

Met een bookmakersaccount heb je toegang tot alle golf weddenschappen. Zoek bij jouw bookie het toernooi van je keuze op en kies een van de beschikbare weddenschappen. De wedcoupon verschijnt in beeld, geef je inzet aan en bevestig. Je golf weddenschap is nu geplaatst. Gewonnen geld wordt automatisch aan je saldo toegevoegd.

In Nederland kun je bij alle online bookmakers met een vergunning van de KSA wedden op golf. Een account aanmaken kan via deze website.

Back To Top