Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Aan iedere Europa League wedstrijd zijn odds gekoppeld. Het geeft onder meer aan welk team favoriet is en wat je winkansen zijn. Op de site van Unibet.nl vind je altijd de meest recente noteringen.

Op deze pagina vind je heel wat aanbevelingen voor het plaatsen de beste Europa League weddenschappen. Daarnaast tippen we je iedere speelronde in onze voorbeschouwingen de beste Europa League bets met de grootste kans van slagen.

Voor het plaatsen van Europa League weddenschappen heb je een bookmakers account nodig met wat geld daarop. Vervolgens kun je op de site van de bookmaker wedden op de Europa League. Inzetten kan met enkele centen tot vele euro’s. Een EL weddenschap gewonnen? Je inzet x de notering wordt uitbetaald en direct op je account bijgeschreven. Op Onlinewedden.com vind je heel veel informatie en uitleg over wedden op sport.

Een Europa League weddenschap plaats je online bij een bookmaker. Op Onlinewedden.com vind je alle legale en betrouwbare Nederlandse bookmakers.

De voorronde en play off wedstrijden zijn interessant voor het plaatsen van Europa League weddenschappen omdat een aantal clubs vaak al min of meer kansloos zijn. Combineer je in deze fase favorieten, dan krijg je doorgaans een prima odd. Houd tijdens de groepsfase het nieuws rondom clubs en opstellingen in de gaten. Verschijnen ze met een B-team dan vinden ze de EL blijkbaar niet zo belangrijk (meer).

De Europa League favorieten check je op de site van Unibet.nl bijvoorbeeld. Aan de odds kun je zien wie grootste favorieten bij de bookmakers zijn – hoe lager de odds, hoe groter de favorietenrol. Vanaf de knock out fase van het toernooi wordt het steeds lastiger om een favoriet aan te wijzen. Kijk naar de resultaten van de ploegen in de groepsfase en de huidige vorm. En check ook of teams een druk programma hebben en/of te maken hebben met blessures. Dat zijn belangrijke gegevens bij het bepalen van een Europa League favoriet. Opvallend is dat Spaanse subtoppers het altijd goed doen…

De bookmakers maken na iedere wedstrijd en na iedere ronde in de Europa League de balans op. De voorspellingen zijn dus aan veranderingen onderhevig. In onze voorbeschouwingen check je de beste voetbal voorspellingen voor iedere speelronde.

Back To Top