Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

EURO 2024 vindt plaats in Duitsland. De 10 speelsteden zijn: Berlijn, München, Düsseldorf, Stuttgart, Keulen, Hamburg, Leipzig, Dortmund, Gelsenkirchen en Frankfurt.

Het EK voetbal 2024 wordt gespeeld van 14 juni tot 14 juli.

De loting voor het EK voetbal wordt verricht in december 2023. De kwalificaties worden gespeeld tussen maart en november 2023.

De favorieten voor het EK 2024 zijn momenteel Duitsland, Frankrijk en Engeland. Zie de odds elders op deze pagina.

Inzetten op het EK begint met het openen van een (gratis) bookmakersaccount. Bijvoorbeeld bij Unibet.nl. Vervolgens kies je je wedstrijd en selecteer je de weddenschap die je wilt plaatsen. Alles gaat nu verder vanzelf: de betslip verschijnt in beeld, je geeft je inzet aan en bevestigt. Je EK weddenschap is nu geplaatst en gewonnen geld wordt automatisch aan je saldo toegevoegd.

Je kan bij alle online bookmakers wedden op het EK voetbal. Wat je daarvoor nodig hebt is een account met wat geld daarop om mee te spelen. Een account aanmaken kan via deze website.

Je kan bij Unibet al wedden op Euro 2024 vanaf het moment dat het vorige EK was afgerond. De bookmakers hebben lang van tevoren al outrights staan (langetermijnweddenschappen). Hoe dichterbij het EK komt, des te meer EK weddenschappen er komen om op in te zetten.

Back To Top