Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

In Jong PSV, Jong Ajax, Jong AZ en Jong Utrecht zitten spelers die ook geregeld worden ingezet in het eerste van een club. Ze mogen echter niet meer dan een bepaald aantal wedstrijden in het eerste spelen. Let dus bij het wedden op de Keuken Kampioen Divisie op welk team er staat. Zeker rondom Europese wedstrijden kan zo’n ploeg ineens een stuk jonger zijn. Andersom kan overigens ook: beloftenteams kunnen ook plots een hoop spelers uit het eerste hebben.

De KKD is een hele spannende competitie die met name bij wedstrijden tussen topclubs onderin lastig te voorspellen is. Ook ploegen die weten dat ze dit seizoen niets meer gaan halen zijn onvoorspelbaar. Maar wat de instelling bij die teams ook is: er wordt in dit soort wedstrijden wel vaak gescoord.

De Nederlandse Eerste Divisie is wereldwijd populair bij gokkers omdat er ontzettend veel gescoord wordt én omdat er voor alle clubs gedurende het seizoen wel kansen zijn. Dat maakt het plaatsen van sportweddenschappen op deze competitie erg aantrekkelijk.

Onze tips voor het wedden op Keuken Kampioen Divisie zijn: kijk tegen het einde van de competitie welke ploegen nog alles hebben om voor te spelen en wie niet, check voor wedstrijden met veel goals wie onderaan de ranglijst bungelen (degraderen kan niet) en let op de selectie van de beloftenteams. En verder: voeg duels van toppers tegen middenmoters samen voor prima odds.

Check de odds op Unibet.nl voor de actuele favorieten in de Eerste Divisie. De winnaar en nummer twee van de KKD promoveren naar de Eredivisie, daarnaast spelen de nummers 3 t/m 8 play offs.

Wedden op KKD wedstrijden kan bij alle Nederlandse bookmakers. Een account aanmaken is eenvoudig. Zodra je als speler geregistreerd bent kan je direct inzetten op alle sportweddenschappen die aangeboden worden.

Back To Top