Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Dortmund probeert altijd mooi voetbal neer te zetten en dat gaat nogal eens ten koste van de verdediging. Grote kans op een tegengoal dus. Ondanks dat ze bij de bookmakers vaak favoriet voor de winst zijn, is het gevaarlijk om daarop in te zetten. Ga liever voor doelpunten – veel wedstrijden van Borussia Dortmund staan garant voor goals.

In de Bundesliga strijdt de top 4 om Champions League tickets. Bayern München, Borussia Dortmund en RB Leipzig zijn vrijwel altijd zeker van Champions League voetbal, maar de strijd om dat laatste ticket is meestal ontzettend spannend. Leverkusen en Mönchengladbach zijn altijd wel in de race voor het laatste ticket, maar ieder seizoen is er ook altijd wel een verrassende club die grote kans maakt.

Bayern München is ieder seizoen de grote favoriet voor de Duitse titel. Check elders op deze pagina de actuele Bundesliga odds.

Inzetten op de Duitse voetbalcompetitie kan bij alle online bookmakers. Legale en betrouwbare bookmakers voor Nederland zijn:

  • Toto
  • Bet365
  • BetCity

De Duitse voetbalcompetitie is lastig te voorspellen en de Bundesliga stand kun je nooit zomaar van tevoren invullen. Zelfs bookmakers weten aan het begin van het seizoen niet wat ze met de subtop en middenmoters aan moeten. Wacht dus een paar speelrondes af om te zien hoe het er voor staat. Op deze pagina vind je tips en actuele Bundesliga weddenschappen.

Bayern München is sinds de oprichting van de Bundesliga dé grote kampioen van Duitsland. Ze wonnen meer dan helft van alle landstitels van alle seizoen. De club is altijd bezig met het verstevigen van zijn positie en koopt ieder seizoen de talenten van de concurrenten én van de kleinere ploegen. Zo krijgen de andere clubs nauwelijks kans een team op te bouwen.

Back To Top