Ga naar hoofdinhoud

Met een bookmakersaccount, en wat saldo daarop om mee te spelen, kun je Ajax weddenschappen plaatsen. Een account aanmaken kan via deze website. Zoek vervolgens bij de bookie de wedstrijd op en selecteer je bet. De wedcoupon verschijnt nu in beeld en je kunt je inzet aangeven. Nadat je bevestigd hebt is je Ajax bet geplaatst. Gewonnen geld wordt automatisch aan je saldo toegevoegd.

Met een account bij een online bookmaker kan je al je Ajax weddenschappen plaatsen. Via deze website kun je je registreren bij een legale bookmaker voor Nederlanders.

Ajax wordt door de bookmakers vaak onderschat als het gaat om Europese wedstrijden. Spelen ze tegen een ploeg die zelf ook wil voetballen, dan liggen er kansen voor Ajax. Onthoud verder dat Ajax niet op de nul kan spelen, dat gaat meestal mis. Check meer Ajax tips op deze pagina.

Actuele Ajax odds voor de Eredivisie vind je onder andere bovenaan deze pagina. Check verder de voorbeschouwingen en onze andere voetbal betting pagina’s voor meer Ajax noteringen.

Back To Top