Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Met een bookmakersaccount, en wat saldo daarop om mee te spelen, kun je Ajax weddenschappen plaatsen. Een account aanmaken kan onder meer bij Unibet.nl, een uitstekend goksite voor Nederland. Zoek bij de bookie je wedstrijd op en kies waarop je wilt inzetten. De wedcoupon verschijnt nu in beeld en je kunt je inzet aangeven. Nadat je hebt bevestigd is je Ajax bet geplaatst. Gewonnen geld wordt automatisch aan je saldo toegevoegd.

Met een account bij een online bookmaker kan je al je Ajax weddenschappen plaatsen. Kies hier een legale bookmaker voor Nederlanders.

Ajax wordt door de bookmakers vaak onderschat als het gaat om Europese wedstrijden. Spelen ze tegen een ploeg die zelf ook wil voetballen, dan liggen er kansen voor Ajax. Onthoud verder dat Ajax niet op de nul kan spelen, dat gaat meestal mis. Check meer Ajax tips op deze pagina.

Actuele Ajax odds voor de Eredivisie vind je bij Unibet.nl. Check verder de voorbeschouwingen en onze andere wedden op voetbal pagina’s voor meer Ajax noteringen.

Back To Top