Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Er is niet één bepaalde bookmaker aan te wijzen die de hoogste odds heeft. Dat verschilt per sport, competitie en zelfs per wedstrijd. Wel is het zo dat vrijwel alle online bookmakers die er zijn, hogere odds hebben dan Toto. Om te kunnen profiteren van de beste odds is het raadzaam bij verschillende bookmakers een account te openen zodat je kan kiezen waar je je weddenschap plaatst.

Ben je helemaal nieuw in het online wedden op sport? Kort gezegd komt het erop neer dat je voor al je sportweddenschappen een account bij een bookmaker nodig hebt waarop je wat geld stort om mee te spelen. Je kunt vervolgens direct aan de slag. Kies je wedstrijd, klik op de weddenschap van je keuze, geef je inzet aan en bevestig. Nu is het afwachten of je voorspelling juist is. Online bookmakers storten bij een goede voorspelling het gewonnen geld automatisch op je account.

Er zijn talloze methodes voor storten en uitbetalen. Iedere bookmaker bepaalt echter zelf welke betaalmethodes zij hanteren. Denk aan credit cards en iDeal, of aan e-wallets zoals Neteller of Skrill. Je kunt de betaalopties van iedere bookmaker checken in de reviews die je op deze pagina aantreft. In de handleiding ‘Online Betalen’ vind je meer informatie over de verschillende betaalmethodes. Je vindt de gids in het menu onder ‘Kennis’.

Selecteer een bookie op deze pagina, of elders op deze site, en je wordt automatisch doorgestuurd naar de website van de bookmaker. Daar word je in enkele stappen door het registratieproces geleid. Om fraude te voorkomen wordt je account geverifieerd; er kan daarom bijvoorbeeld gevraagd worden om een kopie van je ID. Bij het openen van een bookmakersaccount kan je vaak ook profiteren van een mooie welkomstbonus.

Bookmakers bieden met name sportweddenschappen aan maar ook kun je evenementen als het Songfestival of politieke verkiezingen aantreffen. Iedere bookmaker heeft zijn eigen aanbod maar bij vrijwel alle online wedkantoren kun je zeker gokken op voetbal, tennis en darts. De ene goksite is completer dan de ander maar over het algemeen zijn de meest gangbare sporten bij alle bookmakers vertegenwoordigd.

Bookmakers geven nieuwe klanten over het algemeen een welkomstcadeautje in de vorm van een bonus. Dat kan bijvoorbeeld een verdubbeling zijn van je eerste storting. De aanbiedingen verschillen per bookmaker, zo ook de voorwaarden – lees die dus goed. In de bookmakers reviews en/of bij het openen van een account kun je checken welke bonus de specifieke bookmaker voor jou in petto heeft. Overigens krijg je ook als bestaande speler regelmatig bonusgeld of een ander extraatje zoals een free bet.

De Wet Kansspelen op Afstand is op 1 maart 2021 in werking getreden en op 1 oktober wordt het online gokken in Nederland legaal. Vanaf dat moment zullen de eerste buitenlandse online bookmakers zich op de Nederlandse markt begeven.

Om een vergunning in Nederland te verkrijgen moeten bookmakers aan strenge voorwaarden voldoen. Advertenties en links die je op deze site aantreft leiden allemaal naar betrouwbare en legale aanbieders van sportweddenschappen.

Eén beste bookmaker aanwijzen kan niet. Per 1 oktober zijn er tientallen goede en legale bookmakers in Nederland en welke voor jou de beste is kun je bepalen aan de hand van de reviews die je op deze pagina vindt. Voor de een is een hoge welkomstbonus belangrijk, voor een ander is dat het aantal aangeboden sporten. En voor weer een ander zijn bijvoorbeeld de wedopties en hoge odds van belang. Je kunt natuurlijk altijd bij meerdere bookmakers spelen. Zo pak je het beste van de diverse aanbieders. Een betrouwbare online bookmaker is in ieder geval in het bezit van de vereiste vergunningen.

Een bookmaker biedt weddenschappen aan waarop jij kunt inzetten. Vroeger moest je voor het afsluiten van een weddenschap de deur uit, tegenwoordig plaats je je bet 24/7 bij online bookmakers. De inzetmogelijkheden zijn talrijk en met online wedden kun je zelfs live inzetten op een wedstrijd die al gaande is.

Back To Top