Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Er is geen enkele bookmaker waar je (live) op meer sporten kan wedden dan bij Bet365: meer dan 40 soorten sporten… En dan zijn er vervolgens ongelooflijk veel wedopties beschikbaar.

Alle gangbare methodes zijn voorhanden. Je vindt er betaalopties zoals iDeal, Skrill, Neteller, Paysafecard, creditcards enzovoorts.

Bet365 Sport betaalt snel uit. Je aanvraag wordt binnen 24 uur verwerkt en vervolgens ligt het aan de betaalmethode hoelang het duurt voordat je je geld binnen hebt. Uitbetalingen naar e-wallets zijn direct, banktransacties duren een paar dagen.

In veel gevallen is het minimum bedrag dat je bij Bet365 kan laten uitbetalen 5 of 10 euro. Het ligt eraan welke betaalmethode je gebruikt.

De Bet365 bonus is tot 100 euro in wedkredieten. Die komen beschikbaar na afhandeling van je weddenschappen. De minimale storting die je moet doen om in aanmerking te komen voor deze Bet365 welkomstbonus is 5 euro. Lees bij het claimen van de bonus altijd goed wat de voorwaarden zijn; zo is de bonus er bijvoorbeeld alleen voor nieuwe klanten van 24 jaar of ouder.

Ja, Bet365 is in het bezit van een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit en accepteert Nederlandse spelers. Bet365 is een zeer betrouwbare bookmaker die aan alle strenge eisen en regels voldoet.

Bet365 is de grootste bookmaker ter wereld die er voor het wedden op sport te vinden is.

Back To Top