US Open Tennis Wedden

Wedden op US Open Tennis

Op de hardcourt banen van het Billie Jean King National Tennis Center in Flushing, Queens, wordt het laatste grand slam van het jaar gespeeld. De grootste US Open wedstrijden worden in het Arthur Ashe Stadium afgewerkt en dat betekent dat de wedstrijden in New York altijd door kunnen gaan – de baan kan worden overdekt bij regen!

Wie gaan het doen in 2019? Maak het toernooi nóg spannender met wedden op tennis. De bookmakers hebben tientallen US Open weddenschappen online en je bent vandaag hier op de goede plek voor alles wat je wilt weten over de favorieten, odds en de mogelijkheden die er zijn.

US Open Tennis Wedden Tips

Wie wint de US Open?

De favorieten bij bookmaker Mr Green:

  • Novak Djokovic: 2.75
  • Rafael Nadal: 6.00
  • Roger Federer: 8.50
  • Juan Martin del Potro: 10.00
Voor iedere ingezette euro krijg je bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug. Alle tips op onze site zijn gebaseerd op de persoonlijke mening van de auteur; wij garanderen geen succes. 18+ Speel Bewust! Alle genoemde odds waren op het moment van schrijven geldig bij Bookmaker Mr Green Sport.

US Open Tennis

In 2017 werden Rafael Nadal en Sloane Stephens de winnaars van de US Open in het enkelspel. Serena Williams deed niet mee aan het Amerikaanse grand slam vanwege haar zwangerschap. Het jaar ervoor werd Williams in de halve finales verrassend uitgeschakeld door Roberta Vinci en bij de dames won uiteindelijk Flavia Pennetta.

Dat is precies wat wedden op sport zo leuk maakt! Had je destijds vooraf ingezet op een outsider als Pennetta dan had je een flinke winst gemaakt met je bet. Informatie over het doen van US Open voorspellingen, vind je op deze pagina.

Waar wedden op US Open?

Tennis US OpenBij een online bookmaker kun je wedden op grand slams. Deze wedkantoren op internet hebben tientallen, zo niet honderden weddenschappen op US Open tennis voor je klaar staan. Je regelt eenvoudig in een paar stappen een account en vervolgens kun je gelijk inzetten.

Voor het wedden op US Open bevelen we je bookmaker Kroon Sport aan. Deze goksite is op dit moment prima toegankelijk voor de Nederlandse markt en behalve topnoteringen, profiteer je gedurende grote toernooien tevens van speciale tennis promoties. En last but not least: Kroon voorziet in een groot aantal US Open live streams – die wil je niet missen!

Ook bookmaker Mr Green en de andere goksites hebben uiteraard US Open weddenschappen in hun aanbod. Check de bookmakers tennis voor meer info over de aanbieders en maak je keuze. Nog niet bekend met wedden op sport? Lees hier alles wat je moet weten: handleiding wedden. En in de A-Z index check je snel allerlei wedtermen.

Inzetten op US Open

Een weddenschap afsluiten is heel eenvoudig. Je kunt direct na het openen van je account aan de slag. Zoek bij de bookmaker de match waarop je wilt inzetten en kies uit een van de vele mogelijkheden. Bij iedere wedstrijd vind je de noteringen. Dat is (per ingezette euro) het bedrag dat wordt uitbetaald als je een weddenschap hebt gewonnen.

Een US Open weddenschap gevonden die je aanstaat? Klik op de odds en de betslip verschijnt in beeld. Geef aan wat je wilt inzetten en bevestig je inzet. Alles gaat nu verder vanzelf.

US Open weddenschappen

Inzetten op het US Open kan gedurende het gehele toernooi. Maar de goksites komen al ruim van tevoren met odds voor uiteindelijke winnaars en hoe eerder je inzet, des te meer je van hoge tennisnoteringen profiteert. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor het wedden op Australian Open en de andere grote toernooien.
Tijdens het grand slam in New York zijn er per match tientallen weddenschappen mogelijk – hoeveel sets en hoeveel games zijn er nodig in een bepaalde match, hoeveel tie-breaks voorspel jij (dit doe je met over / under betting) en wie wint set 1, 2 en 3? En ga ook eens een head-to-head bet aan. Dit en nog veel meer opties zijn er per wedstrijd.

Federer en Djokovic US Open 2015 GettyOok in partijen waarbij de tegenstanders niet gelijkwaardig aan elkaar zijn, is er wat te winnen. Lage noteringen zijn vaak minder geschikt voor enkelvoudige weddenschappen, maar kijk eens wat multi bets en Asian Handicaps voor je kunnen doen. Hiermee maak je zelfs de saaiste wedstrijd nog spannend! Zijn er vandaag alleen maar partijen tussen toppers en underdogs, dan blijft er van de odds niet veel over. Maar schuif je een paar voorspellingen bij elkaar in een combi weddenschap, dan zie je de odds weer groeien. Succes verzekerd!

Bovenaan deze pagina vind je altijd actuele odds, maar bij de US Open bookmakers staan talloze andere weddenschappen online. Overigens: check ook geregeld de US Open wedden tips van onze kenners. Onze schrijvers wedden zelf ook en pikken er de pareltjes voor je uit.

Favorieten US Open Tennis

Zoals we al eerder zeiden; houd de gevaarlijke outsiders in de gaten… Een gedoodverfde favoriet kan er altijd onverwacht uitvliegen en een wat onbekendere speler kan ineens pieken.

Verdiep je voorafgaande het grand slam in New York eens in de vorm van de spelers. De een is beter op hardcourt dan de ander. En wie heeft onlangs gekampt met blessures, waar gaat het privé niet helemaal lekker, wie heeft problemen met bijvoorbeeld nieuw materiaal? Al dat soort zaken zijn van invloed op de prestaties van de spelers en zijn dus van belang voor jou, wil je een winnende US Open bet afsluiten!

Het US Open is het laatste grand slam van het jaar. De energie raakt bij de spelers al aardig op en het lichaam gaat hier en daar protesteren. Hardcourt is een behoorlijke belasting voor de gewrichten en dus kun je met een beetje gezond verstand wellicht al van te voren voorzien wie er in de problemen gaat komen. Dit soort dingen komen van pas bij het doen van US Open voorspellingen!