Wedden op EK Voetbal

Euro 2020 speelt zich af in 13 landen en de finale wordt gespeeld in Londen. Maak van het toernooi een spectaculair event met wedden op voetbal. De mogelijkheden zijn eindeloos en het doen van voorspellingen geeft het Europees Kampioenschap een extra dimensie! Gegarandeerd….

Wie wint het EK Voetbal 2020?

  • winst Duitsland: 5.25
  • winst Spanje: 5.75
  • winst Frankrijk: 6.50
  • winst België: 8.00
  • winst Engeland: 10.00
  • winst Italië: 11.00
  • winst Nederland en Portugal: 15.00
Voor iedere ingezette euro krijg je bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug. Alle tips op onze site zijn gebaseerd op de persoonlijke mening van de schrijver; wij garanderen geen succes. 18+ Speel Bewust! Alle genoemde odds waren op het moment van schrijven geldig bij Bookmaker Mr Green Sport.

Gokken EK Voetbal 2020

De laatste keer dat Nederland aan het EK deelnam, is alweer lang geleden (het EK in Polen en Oekraïne). Portugal is regerend Europees kampioen en hopelijk kunnen we in 2020 weer genieten van het toernooi mét Oranje. Hoe dan ook; of Nederland nu wel of niet meedoet, EK voorspellingen doen kan altijd!

wedden op EK voetbal nederlandsNa een voortreffelijk toernooi op het WK 2014 eindigde Oranje als derde. Spanje, tot dan de Europees én wereldkampioen voetbal, werd genadeloos aan de kant gezet door niemand minder dan het Nederlands Elftal. Oranje won, samen met de bronzen medaille, enorm veel vertrouwen voor Euro 2016 maar helaas ging dat voor het eerst in jaren aan onze neus voorbij.

Zo zie je dat favorieten flink onderuit kunnen gaan en dat maakt het wedden op het EK uitermate interessant. Een favoriet vliegt eruit en een outsider (met hoge odds omdat niemand er wat van verwacht) springt erboven uit. Uitslagen voorspellen, wedden op de eindstand, gokken op de poulewinnaars… Het kan tijdens het EK voetbal allemaal, en hoe je dat doet leggen we hieronder uit.

Welke bookmakers EK 2020?

Wedden op EURO 2020 doe je bij een EK bookmaker. Tegenwoordig hoef je voor het afsluiten van een weddenschap de deur niet meer uit en regel je alles thuis op je computer, tablet of mobiel bij een online wedkantoor.

Op dit moment is Mr Green de beste EK voetbal bookmaker voor de Nederlandse markt. Ook Kroon Sport is een aan te raden bookie maar er zijn er uiteraard nog veel meer. Op de pagina bookmakers vind je meer informatie, kun je verscheidene reviews raadplegen en een keuze maken.

Tientallen, zo niet honderden EK bets staan straks voor je klaar.
Open je nu bij Mr Green een account, dan krijg je 2 gratis weddenschappen van 10 euro per stuk. Nieuwe spelers van Kroon ontvangen een 100% welkomstbonus tot 100 euro. Zo heeft iedere EK bookmaker een mooie welkomstaanbieding beschikbaar en zeker als het toernooi bijna begint proberen ze elkaar af te troeven. Houd dat dus in de gaten! Soms loont het de moeite om niet één maar twee of meer bookmaker accounts te hebben.

EK voetbal voorspellingen

Wedden op EK 2020 is heel eenvoudig. Eenmaal een account aangemaakt (en je welkomstbonus opgestreken!) kun je aan de slag. Zoek bij de bookmaker de wedstrijd waar je op wilt inzetten en kies uit een van de vele mogelijkheden. Bij elke wedstrijd vind je ‘noteringen’. Dat is het bedrag dat voor iedere ingezette euro wordt uitbetaald als je een EK weddenschap hebt gewonnen.

Een bet gevonden die je aanstaat? Klik op de notering en het wedstrookje verschijnt in beeld. Tik in wat je wilt inzetten en bevestig je inzet. Alles gaat nu verder vanzelf. En zoals we al eerder zeiden: Of Nederland nu wel of niet meedoet aan het toernooi, een EK voetbal voorspellingen doen kan natuurlijk altijd!

Opties wedden op EK 2020

Live EK voetbal betting (dus je voorspelling doen tijdens de wedstrijd) of gokken op wie de topscorer wordt. Wedden op het aantal corners en voorspellen hoeveel gele kaarten er gaan vallen; allemaal prima mogelijkheden straks om te winnen met wedden op het EK voetbal 2020.

EURO 2020 EK voetbal weddenschappenDe meest eenvoudige weddenschap die er is, is het aanwijzen van de winnaar. De enkelvoudige bet is een redelijk veilige optie en biedt vrij veel zekerheid. Maar EK voetbal weddenschappen kunnen zoveel spannender! En een hoge waarde creëren kun je zelf. Stop eens wat voetbalweddenschappen in een combi bet en de notering is ineens een stuk hoger. Het risico van zo’n EK bet is ook groter, maar ook met weinig inzet kun je een dikke winst maken.

Doe ook eens een klein beetje research (hoe staat het met de fitheid van de spitsen en verdedigers? Hoe is de sfeer in het nationale team etc.) en je kunt bij de goksites de pareltjes eruit pikken. Dit geldt uiteraard niet alleen voor het EK voetbal. Met een beetje onderzoek kun je ook profiteren met bijvoorbeeld het wedden op Bundesliga. Zijn er spelers van Die Mannschaft tijdens het EK geblesseerd geraakt en heeft dat gevolgen voor Bayern München in de Duitse competitie? Denk wat vooruit en sla toe als de odds van de bookmakers aan de hoge kant zijn – je maakt een mooie winst!

Op Onlinewedden.com vind je tijdens het EK voorbeschouwingen van alle wedstrijden  en tippen onze schrijvers je de beste EK weddenschappen. Dus ook al heb je geen verstand van voetbal – een goede bet plaatsen is altijd mogelijk!

EK 2020 kwalificaties

In december 2018 vindt de loting voor de EK kwalificaties plaats. Vervolgens kun je bij de bookmakers inzetten op wie de winnaars van de kwalificatiegroepen worden en wie de laatste tickets zullen pakken. Talloze weddenschappen zijn mogelijk en de noteringen veranderen continue. Wie zijn de favorieten om als winnaars in de verschillende poules te eindigen? Check de odds en zie wat de bookmakers verwachten! Zien zij een gevaarlijke outsider over het hoofd?

Winnaar van EK 2020

Euro 2020 wordt de zestiende editie van het Europese kampioenschap voetbal. Het EK wordt in de zomer van 2020 in 13 verschillende landen gespeeld en 24 landen zullen deelnemen aan het eindtoernooi. Er worden zes groepen van vier teams gemaakt. De nummers één en twee uit elke groep en de vier beste nummers drie gaan door naar de achtste finale.

Gokken op wie de winnaar van het EK 2020 wordt kan nu al. Om flink te winnen met een EK weddenschap moet je op zoek naar de onverwachte successen. En je kunt natuurlijk te zijner tijd iets specifieks kiezen waarop je je geld inzet.

Voorspel nu reeds de winnaar van Euro 2020 en profiteer van de hoge noteringen! De meest actuele en/of interessante weddenschappen vind je bovenaan deze pagina. Voorafgaande het toernooi kun je je ook eens verdiepen in het wedden op Jupiler Pro League of de Premier League (waarin een aantal Belgische topspelers actief zijn). Want hoe gaan onze Zuiderburen het doen? De Rode Duivels zouden je nog wel eens kunnen verrassen….