Wedden op EK 2020

Wedden op EK Voetbal 2020

Euro 2020 speelt zich af in 13 landen en de finale wordt gespeeld in Londen. Maak van het toernooi een spectaculair event met wedden op voetbal. De mogelijkheden voor wedden op EK voetbal zijn eindeloos en met voorspellingen geef je het Europees Kampioenschap een extra dimensie! Gegarandeerd….

~~~

Wie wint het EK 2020? Frankrijk favoriet bij de bookmakers @4.50, Engeland volgt @5.50, België @8.00 en Nederland / Duitsland / Spanje @9.00.

~~~ 

Gokken EK Voetbal 2020

De laatste keer dat Nederland aan het EK voetbal deelnam is alweer lang geleden. Portugal is regerend Europees kampioen voetbal en hopelijk kunnen we in 2020 weer genieten van het toernooi mét Oranje. Hoe dan ook: of Nederland nu wel of niet meedoet, EK voorspellingen doen kan altijd!

Na een voortreffelijk toernooi op het WK 2014 eindigde Oranje als derde. Spanje, tot dan de Europees én wereldkampioen voetbal, werd genadeloos aan de kant gezet door niemand minder dan het Nederlands Elftal. Oranje won, samen met de bronzen medaille, enorm veel vertrouwen voor Euro 2016 maar helaas ging dat voor het eerst in jaren aan onze neus voorbij.

Verrassingen

Zo zie je dat favorieten flink onderuit kunnen gaan en dat maakt het wedden op EK voetbal uitermate interessant. Een favoriet vliegt eruit en een outsider (met hoge odds omdat niemand er wat van verwacht) springt er ineens boven uit.

Uitslagen voorspellen, wedden op de eindstand, gokken op de poulewinnaars… Het kan tijdens het EK voetbal 2020 allemaal, en hoe je dat doet leggen we hieronder uit.

Welke bookmakers EK 2020?

Tegenwoordig hoef je voor het afsluiten van een weddenschap de deur niet meer uit. Wedden op EK voetbal doe je online bij een EK bookmaker: Je regelt alles thuis op je computer, tablet of waar je ook bent op je mobiel.

Op dit moment is Mr Green de beste EK voetbal bookmaker voor de Nederlandse markt. Daarnaast is Kroon Sport een aan te raden bookie. Op de pagina met bookmakers reviews vind je meer informatie over deze twee en nog heel wat andere. Check wat bij jou past, maak je keuze en je bent in een ogenblik klaar voor het wedden op EK voetbal!

Profiteer van de bonus

Tientallen, zo niet honderden EK bets staan straks voor je klaar. Open je nu bij Mr Green Sport een account, dan krijg je €50 Free Bet. Nieuwe spelers van Kroon ontvangen een 100% welkomstbonus tot 100 euro.

Zo heeft iedere EK bookmaker een mooie welkomstaanbieding beschikbaar en zeker als het toernooi bijna begint proberen ze elkaar af te troeven. Houd dat dus in de gaten! Soms loont het de moeite om niet één maar twee of meer bookmaker accounts te hebben.

Wedden op EK voetbal | Getty

EK voetbal voorspellingen

Wedden op EK voetbal is heel eenvoudig. Eenmaal een account aangemaakt (en je welkomstbonus dus opgestreken!) kun je aan de slag. Zoek bij de bookmaker de wedstrijd waarop je wilt inzetten en kies uit een van de vele mogelijkheden. Bij elke wedstrijd vind je ‘noteringen’. Dat is het bedrag dat voor iedere ingezette euro wordt uitbetaald als je een weddenschap hebt gewonnen.

Een bet gevonden die je aanstaat? Klik op de notering en de wedcoupon verschijnt in beeld. Tik in wat je wilt inzetten en bevestig je inzet. Alles gaat nu verder vanzelf. En zoals we al eerder zeiden: Of Nederland nu wel of niet meedoet aan het toernooi, EK voetbal voorspellingen doen kan natuurlijk altijd!

Opties wedden op EK voetbal 2020

Live EK voetbal betting (dus je voorspelling doen tijdens de wedstrijd) of gokken op de EK topscorer? Of wat dacht je van wedden op het aantal corners of het voorspellen van het aantal kaarten? Allemaal prima mogelijkheden straks om te winnen met wedden op het EK voetbal 2020.

De meest eenvoudige weddenschap die er is, is het aanwijzen van de winnaar van een wedstrijd. De enkelvoudige bet is een redelijk veilige optie en biedt vrij veel zekerheid. Maar EK voetbal weddenschappen kunnen zoveel spannender! En een hoge waarde creëren kun je zelf. Stop bijvoorbeeld eens wat EK weddenschappen in een combi bet en de notering is ineens een stuk hoger. Het risico van zo’n bet is groter, maar met weinig inzet kun je een dikke winst maken.

Meer kans met wat onderzoek

En doe ook vooraf wat research (hoe staat het met de fitheid van de spitsen en verdedigers? Hoe is de sfeer in het nationale elftal etc.) en je kunt bij de goksites wellicht wat pareltjes eruit pikken. Dit geldt uiteraard niet alleen voor het wedden op EK voetbal. Met een beetje onderzoek kun je ook profiteren met bijvoorbeeld het wedden op Bundesliga. Zijn er spelers van Die Mannschaft tijdens het EK geblesseerd geraakt en heeft dat gevolgen voor Bayern München in de Duitse competitie? Denk wat vooruit en sla toe als de odds van de bookmakers aan de hoge kant zijn – je maakt een mooie winst!

Op Onlinewedden.com vind je tijdens het EK voorbeschouwingen van alle wedstrijden en tippen onze schrijvers je de beste EK weddenschappen. Dus ook al heb je geen verstand van voetbal – een goede bet plaatsen is altijd mogelijk!

Inzetten op EK voetbal kwalificaties

In december 2018 heeft de loting voor de EK kwalificaties plaatsgevonden. Vanaf dat moment kun je bij de bookmakers inzetten op wie de winnaars van de kwalificatiegroepen worden en wie de laatste tickets zullen pakken. Talloze weddenschappen zijn mogelijk en de noteringen veranderen continue.

Wie zijn de favorieten om als winnaars in de verschillende poules te eindigen? Check de odds en zie wat de bookmakers verwachten! Zien zij een gevaarlijke outsider over het hoofd?

Winnaar EK voetbal voorspellen

Euro 2020 wordt de zestiende editie van het Europese kampioenschap voetbal. Het EK wordt in de zomer van 2020 in 13 verschillende landen gespeeld en 24 landen zullen deelnemen aan het eindtoernooi. Er worden zes groepen van vier teams gemaakt. De nummers één en twee uit elke groep en de vier beste nummers drie gaan door naar de achtste finale.

Gokken op wie de winnaar van het EK 2020 wordt kan nu al. Om flink te winnen met een EK weddenschap moet je op zoek naar de onverwachte successen. En je kunt natuurlijk tezijnertijd iets specifieks kiezen waarop je je geld inzet.

Maar voorspel je nu reeds de winnaar van Euro 2020 dan profiteer je van hoge noteringen! De meest actuele en/of interessante EK weddenschappen vind je bovenaan deze pagina. Voorafgaande het toernooi kun je je ook eens verdiepen in het wedden op Eredivisie, de Jupiler Pro League of op de Premier League (waarin een aantal Belgische topspelers actief zijn). Want hoe gaan onze Zuiderburen het doen? De Rode Duivels zouden je nog wel eens kunnen verrassen….