Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wout van Aert bookmakers favoriet WK veldrijden

WK veldrijden 2023 | Zondag vinden in Hoogerheide de wereldkampioenschappen veldrijden plaats. Vanaf 13.30 wordt de wedstrijd uitgezonden op Sporza, om 15.00 uur haakt de NOS in. Ook Omroep Brabant is van de partij met een live verslag.

Tips voor het wedden op veldrijden: Wout Van Aert is favoriet, inzetten op Mathieu van der Poel levert je ruim twee keer je inzet op bij een goede voorspelling. Iserbyt volgt op grote afstand.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

WK Veldrijden: Mathieu van der Poel vs Wout van Aert

Mathieu van der Poel werd wereldkampioen veldrijden in 2015 en sloeg toe van 2019 tot en met 2021. Wout Van Aert was van 2016 tot en met 2018 goed voor een drieklapper. Vorig jaar kwam een ander multitalent bovendrijven: Tom Pidcock.

Tom Pidcock past voor WK cyclocross

De Brit zal dit jaar geen stokje steken voor het gedroomde duel tussen de Belg en Nederlander. Pidcock bereidt zich liever grondig voor op de voorjaarsklassiekers op de weg.

Wout van Aert favoriet op WK in Hoogerheide

In aanloop naar het WK veldrijden maakt Wout Van Aert de sterkste indruk. Van de dertien cyclocross events waarbij hij aan de start stond, won hij er negen. De viermaal dat hij niet won, werd hij wel telkens tweede. Kortom, de allrounder strijdt altijd om de prijzen.

Startpositie Mathieu van der Poel beter

Van der Poel heeft dus een soort thuisvoordeel in Hoogerheide. Daarnaast heeft hij een betere startpositie omdat hij hoger staat in het klassement van de Wereldbeker. Van de laatste negen keer dat hij en Wout van Aert aan een veldrit begonnen, was hij echter slechts driemaal sterker dan de Belg. Onderwijl speelden er rugklachten op.

De laatste jaren gaat de lijn bij de nu 28-jarige Van der Poel ook niet meer crescendo omhoog. Er waren wat incidenten (het rare plank-incident plus valpartij op de Olympische Zomerspelen en de arrestatie in Australië vanwege ruzie met luidruchtige pubers in een hotel).

Outsiders WK veldrijden Hoogerheide

Mocht het om welke reden dan ook geen duel worden tussen deze kemphanen, dan ligt Lars van der Haar (hoge odd bij bookmaker Unibet) op de loer. De 31-jarige veteraan werd al tweemaal tweede en tweemaal derde. In alle wedstrijden veldrijden die hij deze winter reed eindigde hij in de top vijf.

Kansen voor Eli Iserbyt en Laurens Sweeck?

En ook de Belg Laurens Sweeck draait een sterke, constante winter. Titelhouder Eli Iserbyt is er ook weer, maar ook bij hem zaten rugproblemen een optimale preparatie wellicht in de weg. Desondanks wordt hij wat het wedden op wielrennen betreft door de bookmakers direct achter Van Aert en Van der Poel gezet.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top