Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tip wedden op Tyson Fury – Deontay Wilder titelgevecht WBC

Voorspelling boksen Tyson Fury – Deontay Wilder

Tyson Fury bokst in de nacht van zaterdag op zondag tegen Deontay Wilder. Fury, wereldkampioen in het zwaargewicht bij de WBC, verdedigt dit weekend zijn kampioensgordel. Het gevecht zal zo ongeveer tussen 5 en 6 uur in de ochtend (Nederlandse tijd) beginnen. De locatie is de T-Mobile Arena in Paradise, Nevada (VS).

Fury staat op 30-0-1 (1 keer onbeslist, tegen Wilder), waarvan 19 knock outs. Wilder staat op 41-1-1, waarvan 41 knock outs, en die ene nederlaag was tegen Fury. Deze mannen zijn dus al hun hele carrière nagenoeg onaantastbaar. Bookmakers odds wedden op boksen dit weekend: Tyson Fury noteert 1.35, onbeslist 35.00 en Deontay Wilder 3.40. Wij voorspellen Over 7.5 rondes @1.80.


Boksen Tyson Fury – Deontay Wilder

Dit is de derde clash tussen de Gypsy King en The Bronze Bomber. In december 2018 werd er geen winnaar aangewezen, al stond Fury wel op het punt om het gevecht te verliezen. Hij werd in de laatste ronde tegen het canvas geslagen, maar hij krabbelde net op tijd overeind.

In februari 2020 maakte Fury al in de zevende ronde een eind aan de clash en veroverde de kampioensgordel bij de bond WBC. Nu komt dus deel drie, die door de coronaperiode wat vertraging heeft opgelopen.

Knock out

Fury heeft al 20 maanden geen partij gebokst en die inactiviteit is op het eerste oog niet gunstig. Fury verveelt zichzelf nogal snel, zo is in het verleden wel gebleken, toen hij ronduit moddervet werd en met verslavingen en depressies kampte. Wilder heeft een knock out percentage van 93 procent, maar tegen Fury zal hij vooral moeten opletten dat hij niet zelf de genadeklap oploopt. Het lijkt verstandig om het op te laatste rondes aan te laten komen, al is Wilder wel iets ouder (35) dan Fury (33).

Wilder in de ring

Wat zal er nu weer voor geks gebeuren? Bij het tweede gevecht betrad Deontay Wilder het podium in een maf kostuum vol metaal. Later beweerde hij dat het gewaad zo zwaar was, dat hij al uitgeput was voor de gong voor de eerste ronde had geklonken. In de zevende ronde tikte Wilders assistent trainer af en daar was Wilder het totaal niet mee eens. “Ik stap de ring in met de bereidheid om iemand te vermoorden. Dan kan het ook andersom gaan”, zo legde hij uit. Oja, die assistent (Mark Breland) is inmiddels ontslagen.

Geklets

En ook is er natuurlijk weer een hoop geklets om dit gevecht te hypen. De statements zijn zo doorzichtig opgeklopt dat het wel heel duidelijk is dat het alleen maar bedoeld is als marketing. Zo beweert Wilder dat Fury stiekem metaal in zijn handschoenen verstopt. En de Gypsy King antwoordt dan weer: ‘Oh, dat ga ik zeker weer doen, ditmaal een paardenhoef.’

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top