Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden tijdens groepsfase WK voetbal Qatar

Nog heel even en het WK voetbal 2022 in Qatar gaat van start! Herinner je je ons artikel nog met tips voor voorspellingen tijdens de WK groepsfase? We tipten je daarin tijdig bij Unibet.nl in te zetten voor behoorlijk wat extra winst en welke quoteringen je vooraf kan combineren voor een betere odd.

Het is daarvoor nog niet te laat. We frissen je geheugen nog even op en vertellen je wat meer waar je met wedden op WK groepswedstrijden rekening mee moet houden.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Tips groepsfase WK voorspellen

De komende weken zijn veel mensen gefocust op wedden op WK voetbal. Honderden weddenschappen zijn er voor het WK in Qatar beschikbaar en de bookmakers hebben hun best gedaan om ook leuke specials en pre-packs in elkaar te draaien.

Er zijn natuurlijk vooral tijdens de WK groepsfase heel veel voorspellingen te doen. In die fase van het toernooi worden immers de meeste wedstrijden gespeeld. En dat betekent dat er hier en daar interessante mogelijkheden zijn om odds van bepaalde weddenschappen op te krikken.

Odds favorieten WK poules combineren

Alle 32 deelnemende landen zijn verdeeld over acht groepen. Een aantal groepen hebben bij voorbaat al een vrij duidelijke favoriet. Neem bijvoorbeeld groep A van Nederland. Oranje zou die groep met Senegal, Qatar en Ecuador, op papier toch makkelijk moeten winnen. Dat denken de WK bookmakers ook en dus is de quotering op groepswinst van Nederland vrij laag (1.42).

Combi bet voor hogere quotering

Datzelfde geldt ook voor bijvoorbeeld groep G met Brazilië als favoriet (1.33) en groep C met favoriet Argentinië (1.40). Puur inzetten op groepswinnaars levert in deze voorbeelden niet zoveel op. Combineer je echter een paar groepswinnaars in een multi bet, dan wordt de odd plots interessanter.

Selecties in een combinatie weddenschap worden namelijk met elkaar vermenigvuldigd. Combineer je dus bijvoorbeeld Nederland met Brazilië en Argentinië dan kom je bij Unibet momenteel uit op een nieuwe totale odd van 2.64.

Systeem bet te overwegen

Hoewel deze drie landen topfavoriet zijn om als groepswinnaars uit de bus te komen, moet je je er wel van bewust zijn dat als één van hen faalt om eerste te worden, je je de weddenschap verliest.

Wedden op het WK voetbal met een systeemweddenschap zou je ook nog kunnen overwegen. Met een system bet spreid je je kansen en verlies je niet direct een weddenschap bij één foute selectie.

WK Voetbal 2022

Deze winter staat het vier weken lang in het teken van het WK voetbal 2022! In deze WK gids vind je alles: het speelschema, favorieten, bookmakers, wedden en nog veel meer

Op wat voor wedstrijd zet ik in?

Wedden tijdens de groepsfase van het WK voetbal is bij Unibet.nl en andere bookmakers zoals gezegd volop mogelijk. Ga bij het inzetten op groepswedstrijden wel per match na wat de situatie precies is.

Is een land al zeker van de volgende ronde? Dan zal het mogelijk wat spelers rust geven en is winst niet zo heel belangrijk meer voor ze. Speelt zo’n land tegen een deelnemer die nog alles heeft om voor te gaan, dan is het helemaal niet zo zeker dat de favoriet ook echt gaat winnen.

Goals

Een land waarvoor het ‘do or die’ is, zal aanvallend spelen. Doen ze dat tegen een team dat goed kan counteren, kijk dan bij de bookmaker eens naar de odd op goals. Er zouden in een dergelijke wedstrijd best veel doelpunten kunnen vallen.

Op tijd wedden voor hogere odd

Onze laatste tip voor WK voorspellingen tijdens de groepsfase is te checken wie er in een poule duidelijk laatste zal gaan worden. In bijvoorbeeld groep C zal dat waarschijnlijk Saoedi Arabië zijn en in groep E Costa Rica. Die landen zullen mogelijk (alle) wedstrijden verliezen.

Zet je ruim op tijd in (nog voordat de eerste wedstrijd gespeeld is kun je vaak al inzetten op volgende wedstrijden) dan pak je een hogere odd dan dat je vlak voor de wedstrijd inzet.

Het oorspronkelijke artikel lezen? Zie tips wedden op groepsfase WK voetbal 2022

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top