Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips voorspellen PSV – Ajax: prima odds goal Brobbey en winst Ajax

PSV – Ajax voorspellingen

In de Eredivisie kan dit wel eens het cruciale weekend worden in de strijd om de landstitel. Koploper PSV krijgt grootste concurrent Ajax op bezoek, het verschil tussen beide ploegen bedraagt slechts één punt. Check in de PSV – Ajax voorbeschouwing hieronder onze tips voor de beste weddenschappen bij de bookies.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Tips wedden op Eredivisie kraker PSV – Ajax

PSV gaat natuurlijk elk jaar voor het kampioenschap, maar met de financiële mogelijkheden die ze hebben lijkt het elk jaar moeilijker te worden. Toch doen ze het uitstekend dit seizoen, met het winterkampioenschap als uitkomst.

Blessures PSV

PSV begon het seizoen ijzersterk, maar de laatste weken is het wel wat ingezakt. Waar ze in het begin van het seizoen bijna de Champions League haalden, wisten ze de volgende ronde van de Europa League bijvoorbeeld niet te halen. De spelers die in het begin van het seizoen beslissend waren, gaven nu even niet thuis en/of waren geblesseerd. Cody Gakpo en met name Noni Madueke hebben heel wat wedstrijden gemist door blessures. Gakpo is ondertussen alweer een tijdje terug en doet het verdienstelijk. Madueke was vlak voor de winterstop even terug, maar raakte direct weer geblesseerd. Het is nog afwachten of hij er tegen Ajax weer bij is.

Eran Zahavi erbij

Zahavi is waarschijnlijk wel terug en de ploeg kan hem goed gebruiken. De laatste wedstrijden hebben de Eindhovenaren namelijk moeite met het scoren. Afgelopen week werd het maar 1-0 tegen FC Groningen, ze wonnen voor de winterstop ook met maar 2-0 van Go Ahead. Alleen tegen RKC werd er een keer goed uitgehaald (4-1). Over het algemeen scoort PSV de laatste wedstrijden niet meer dan twee goals, tegen toch de mindere clubs in de Eredivisie.

Wie er bij PSV sowieso niet bij zijn, zijn Sangaré (Afrika Cup) en Ramalho die een ernstige blessure opliep. Beide spelers zijn ontzettend belangrijk voor PSV, met name verdedigend.

PSV door bekerwedstrijd niet vermoeid

Afgelopen donderdag speelde PSV nog in de beker tegen Telstar. Erg soepel ging het niet, maar ze wonnen uiteindelijk wel met 2-1. In de tweede helft kwam de 2-1 vrij vroeg en daarna kon PSV het rustig aan doen, ze zullen dus niet echt met extra vermoeide benen tegen Ajax aantreden.

Ajax vooraf grote favoriet voor de titel

Ajax was vooraf natuurlijk de gedoodverfde favoriet voor de landstitel. De ploeg heeft het aan zichzelf te danken dat het niet eerste staat. Bij vlagen hebben de Amsterdammers geweldig voetbal op de mat gelegd, maar in de Eredivisie hebben ze te vaak ongeconcentreerd en ongeïnspireerd gespeeld. Zo hebben ze het voor elkaar gekregen om met maar vier goals tegen in 19 duels toch al twaalf punten te verspelen. Met name het gelijke spel tegen Go Ahead en het verlies tegen Twente (0-0 en 0-1) zal pijn doen.

Stijgende lijn

De laatste wedstrijden weet Ajax steeds vaker weer het net makkelijk te vinden. In de laatste drie wedstrijden werd er liefst 10 keer gescoord. Afgelopen weekend speelde Ajax een goede wedstrijd tegen FC Utrecht (0-3). Normaal gesproken is Utrecht uit voor Ajax altijd lastig, dit keer was het vrij eenvoudig. De eerste dertig minuten speelde Ajax erg sterk en kwam het ook op een 2-0 voorsprong, vlak voor rust werd het 3-0. De tweede helft kon Ajax krachten sparen en werd er niet meer gescoord.

Brobbey terug bij Ajax

Ajax mist een stuk minder spelers dan PSV; alleen Sebastien Haller is afwezig (Afrika Cup). Daarnaast missen ze natuurlijk Klaiber, Kudus en Stekelenburg nog maar die zijn al lange tijd absent. Hun afwezigheid lijkt weinig invloed te hebben op de resultaten. Het ontbreken van Haller lijkt Ajax prima opgelost te hebben met het (terug)halen van Brian Brobbey. De jonge spits is gehuurd van Leipzig en liet tegen Utrecht meteen zijn klasse zien. Hij scoorde twee keer en voetbalde goed mee.

Ook Ajax speelde op donderdagavond in de beker, net als PSV. Van de standaard basiself stonden alleen Timber en Rensch in de basis. Ajax kwam al vroeg op voorsprong en heeft het daarna rustig aan kunnen doen.

Beste weddenschap PSV – Ajax

Wij verwachten dat Ajax deze wedstrijd gaat winnen. Ze hebben op papier een betere selectie én lijken weer helemaal fris. PSV had het erg moeilijk tegen Groningen. De ploeg scoort sowieso weinig de laatste wedstrijden en Ajax is defensief uiterst sterk, met maar vier tegengoals in de eerste seizoenshelft. Aanvallend is Ajax misschien nog wel beter, ze scoorden al 59 goals. Het gemis van Ramalho en het slot op de deur van het middenveld (Sangaré) gaan ze zeker voelen.

De beste weddenschappen bij de bookmakers zijn: winst Ajax en Brobbey scoort. Daarnaast tippen we je om in een Bet Builder de volgende twee weddenschappen samen te voegen: Over 2.5 doelpunten in de wedstrijd en Ajax Over 1.5 doelpunten.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top