Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Maak een budgetplan voor het gokken op WK 2022

De komende weken is er wat betreft wedden op WK voetbal bij de bookmakers heel veel mogelijk – er is zo ontzettend veel om op te gokken… Leuk natuurlijk, maar het is belangrijk dat je niet doorslaat en van tevoren bedenkt wat je bestedingsruimte is en dat je een plan maakt.

Een budgetplan is zeker in een periode zoals van het WK een must wanneer je wil wedden. Er worden tijdens het wereldkampioenschap voetbal in een hele korte periode maar liefst 62 wedstrijden gespeeld. Zet je hierop in zonder plan vooraf, dan kan je verlies snel omhoog gaan.

WK Voetbal 2022

Deze winter staat het vier weken lang in het teken van het WK voetbal 2022! In deze WK gids vind je alles: het speelschema, favorieten, bookmakers, wedden en nog veel meer

Budgetplan voor wedden op WK voetbal

Start het WK voetbal met een budget dat je zou kunnen missen. Stel dat je 500 euro hebt dat je zonder problemen kan verliezen en dat dat je budget voor het gehele toernooi is. Het is dan wel handig om dit budget weer op te delen in bijvoorbeeld een weekbudget of dagbudget. Zo jaag je niet in één keer je hele budget er in de eerste week van het WK doorheen en voorkom je dat het wel heel verleidelijk wordt om toch nog meer in te zetten.

Gewonnen geld laten uitbetalen

Het WK wordt in 28 dagen gespeeld. Dat betekent dat wanneer je een budget hebt van 500 euro, je per dag 17,85 euro kan besteden aan wedden op voetbal. Nou is het natuurlijk niet de bedoeling om geld te verliezen. Je zal vast met enige regelmaat winnen en zeker niet al je weddenschappen verliezen.

Heb je gewonnen? Ga dan na of je je geld laat uitbetalen of dat je het bewaart voor de volgende dag. Wat verstandig is, is dat wanneer je bijvoorbeeld 20 euro winst hebt, je in ieder geval je storting weer laat uitbetalen. Zo kan je de volgende dag verder spelen met geld van de bookmakers en blijf je zelf in de plus. Vergeet dan niet om ook af en toe wat meer uit te cashen, anders maak je natuurlijk nog steeds geen winst.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Strategie inzetten op WK voetbal

Als je voor jezelf een begroting hebt gemaakt en je bedacht hebt hoe je het te besteden bedrag over het WK verdeelt, dan is het vervolgens natuurlijk de bedoeling om te proberen winst te gaan maken. Om winst te kunnen maken is het belangrijk dat je je aan je budgetplan houdt en verantwoord inzet. Als je per dag 17,85 euro kan inzetten, doe dat dan niet meteen op de eerste wedstrijd van de dag. Spreid je weddenschappen, zodat je meer kans op winst maakt.

Over het algemeen is het zo dat hoe hoger de odds zijn, hoe lager de kans dat je wint. Het is dus ook logisch dat je op een weddenschap met een hoge quotering minder inzet dan op een wedoptie met een odd van onder de 2.00. Hieronder een manier om je inzet onder controle te houden.

Verdeel je bankroll in stakes

Je kan je bankroll (de hoeveelheid geld dat je hebt om in te zetten) verdelen in verschillende ‘stakes’, delen van je bankroll. Als voorbeeld nemen we even een bedrag van 20 euro per dag, hierbij is 20 euro dus je volledige bankroll.

Als je werkt met een stake systeem van 1 tot 10, is 10 je hele bankroll en 1 het kleinste deel (2 euro). Per weddenschap kan je bepalen hoe groot je stake voor die bepaalde voorspelling is.

Verantwoord gokken

Heb je er veel vertrouwen in en weet je het 100% zeker dan kan je 10 stakes in zetten, oftewel je hele bankroll. Verwacht je dat er een kleine kans is dat je bet goed is, dan zet je 1 stake in oftewel 2 euro. Zo kan je zelf spelen met hoeveel je inzet, maar pak je altijd een percentage van iets waarvan je het kan veroorloven om te missen. Kortom, met een goed budgetplan waar je je aan houdt, ben je verantwoord aan het gokken!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top