Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Bet tips KNVB Beker FC Twente – Ajax en AZ – Utrecht

Voorspellingen bekerwedstrijden | Deze week wordt de 8e finale van de KNVB beker gespeeld en er staan een paar mooie wedstrijden op het programma. We hebben er enkele uitgelicht waar we de beste bets voor hebben. Inzetten doen we bij Unibet. Welke clubs komen een ronde verder? Lees hieronder verder.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Voorspellingen Beker: AZ – FC Utrecht

Beste bet voor dit duel
Onder 2.5 doelpunten

AZ krijgt dinsdag Utrecht op bezoek en deze twee teams hebben nog wat uit te vechten na het gelijke spel in de vorige ontmoeting. En dat was niet zomaar een gelijkspel: het werd maar liefst 5-5. Zal deze bekerwedstrijd weer een knotsgekke partij worden?

Prognose

In KNVB bekerwedstrijden moeten de teams vol gas moeten geven want anders lig je eruit. De vorige ontmoeting tussen AZ en Utrecht was ongekend en ik verwacht eerlijk gezegd niet dat het weer op zo’n gekke uitslag uitdraait. De ploegen kennen elkaar goed en weten hun sterke en zwakke punten. Het kan in deze bekerwedstrijd nog weleens uitdraaien op het tegenovergestelde van de vorige keer en een match worden met juist weinig goals.

Wedden op weinig goals

Het is misschien een weddenschap die je juist niet verwacht, maar de value bet in deze wedstrijd is AZ – FC Utrecht Onder 2,5 Goals bij Unibet. Dit betekent dat er in de reguliere speeltijd niet méér dan 2 goals gescoord mogen worden. Ik verwacht een sterk optreden van beide ploegen, maar weinig goals!

Bekerwedstrijd FC Twente – Ajax voorspellen

Beste odds voor dit duel
Twente DNB

Twente mag het donderdag opnemen tegen Ajax en voor het wedden op KNVB Beker is dit deze ronde dé match.

Het wordt een hele lastige en uitdagende wedstrijd voor beide teams. FC Twente doet het dit seizoen hartstikke goed en kan het Ajax knap lastig maken. De Tukkers hebben het voordeel dat ze thuis mogen spelen en ik zie dan ook wel kansen voor ze liggen.

Winnen goed voor zelfvertrouwen

Ajax heeft het al het hele seizoen lastig en nu is zelfs de coach ontslagen. John Heitinga is de trainer die het seizoen gaat afmaken. Zijn eerste wedstrijd is netjes gewonnen maar dat betekent niet Ajax uit de problemen is. Voor het zelfvertrouwen is dit een belangrijk duel om te winnen maar ik denk dat ze de competitie belangrijker vinden gezien het ticket voor de Champions League.

Wedden op Voetbal?

Bet tip Twente – Ajax

Zoals gezegd draait FC Twente heerlijk dit seizoen en ze hoeven dan ook echt niet te vrezen dat Ajax op bezoek komt. Als Twente zijn eigen spel kan spelen dan kan het nog weleens zo zijn dat ze Ajax het nakijken geven. De bookmakers zien Ajax als favoriet, maar daar gaan wij niet op wedden. De value ligt bij Twente en zoals zij in vorm zijn, zie ik ze ook echt niet verliezen van Ajax.

Twente Draw no Bet

Om toch een klein zekerheidje in te bouwen gaan we spelen voor Twente Draw No Bet. Deze odd vind ik hartstikke hoog en dit is dan ook meteen dé weddenschap van deze KNVB-beker ronde. Het houdt in dat Twente moet winnen wil de bet goed zijn. Maar als Twente gelijk speelt na 90 minuten dan krijg je je inzet terug. Dit is de extra zekerheid die we met deze Draw No Bet weddenschap hebben.

Verliest Twente dan is de weddenschap helaas verloren, maar dat zie ik niet gebeuren. Twente een ronde verder is een must play. Inzetten doe je bij:

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top