Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste bets en hoogste odds returns Europees voetbal

Wedden – tips voor de beste voetbal voorspellingen

Deze week worden de returns van de kwartfinale in de Champions League en Europa League gespeeld. Vrijwel alle tweeluiken zijn nog steeds spannend dus er is genoeg om naar uit te kijken. Check de tips voor de beste voetbal weddenschappen voor deze week in onze voorbeschouwing.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Wedtips Bayern München – Villarreal

De eerste wedstrijd waar wij naar uitkijken is Bayern München tegen Villarreal. De heenwedstrijd werd verrassend gewonnen door Villarreal. Bayern was zichzelf niet; ze kwamen niet onder de druk uit en creëerde amper kansen. Terwijl Bayern de laatste weken in de Bundesliga prima in vorm is.

Fit

Afgelopen weekend hadden ze heel wat tijd nodig om tot scoren te komen tegen Freiburg, maar ze hebben wel gewonnen en de nodige spelers hebben rust gehad. De vorige keer dat Bayern in de eerste wedstrijd niet goed presteerde in de Champions League, wonnen ze de tweede wedstrijd met 7-1. Er zal dus genoeg vertrouwen zijn bij de ploeg.

Zware wedstrijd Villarreal

Villarreal steeg dus boven zichzelf uit maar in de eigen competitie wonnen ze nu al drie wedstrijden op rij niet. Tegen Bayern was de ploeg ontzettend scherp, het druk zetten was meedogenloos en ze creëerden de nodige kansen. Alles viel goed in die wedstrijd, maar het zal nog een keer perfect moeten vallen om Bayern in de Champions League te verslaan. Afgelopen weekend kende Villarreal een zware wedstrijd tegen Athletic Bilboa, echt rust hebben ze dus niet gehad.

Hoge odds met handicap bet

Als Bayern weer een beetje zijn niveau haalt dan gaan ze gewoon winnen. Villarreal moet nog een keer de perfecte wedstrijd spelen om de klasse van Bayern tegen te houden. Wij denken dat dat niet gaat lukken en dat Bayern hier dik gaat winnen. De kwaliteiten van de Duitse ploeg zijn bekend en op elke positie hebben ze een betere speler dan Villarreal. We gaan wedden met een handicap voor hogere odds: Bayern wint -2 handicap.

Wedden op Champions League?

Wedden op Atletico – Manchester City tips

Vorige week speelde Atletico Madrid op karakteristieke wijze, maar verloor toch tegen Manchester City. City had het er moeilijk mee, maar in deze wedstrijd zal Atletico wel meer moeten aanvallen.

Typisch Simeone

Atletico stond bijna de hele wedstrijd met 11 man op de eigen helft. Met vlagen stonden ze zelfs met z’n elven in de eigen zestien meter. Het was een typische Simeone wedstrijd waarbij de tegenstander totaal geen ruimte kreeg. Simeone hoopt eigenlijk vrijwel altijd op 0-0 in de eerste wedstrijd, zodat ze het af kunnen maken in de tweede. Kijk maar naar hoe ze Liverpool wisten uit te schakelen in een vorige editie van de Champions League.

Prima niveau City

Manchester City speelde een prima wedstrijd tegen Atletico, maar zelfs zij kregen weinig kansen. Afgelopen weekend speelde City een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. Het werd uiteindelijk 2-2 tegen Liverpool. Pep heeft geen spelers kunnen sparen, maar met zo’n brede selectie is dat ook niet echt nodig. City speelde bij vlagen geweldig in deze wedstrijd. Ze zullen hopen dat ze dit niveau ook tegen Atletico kunnen halen.

We voorspellen wederom een Champions League wedstrijd met weinig goals. Atletico zal pas op het allerlaatste moment echt aanvallend gaan spelen, zolang het 0-0 blijft. Manchester City hoeft natuurlijk ook niet vol op de aanval te spelen aangezien ze al voorstaan. We denken dat City uiteindelijk wel door zal gaan, maar of ze deze wedstrijd ook zullen winnen vragen we ons af. De beste weddenschap is Onder 2.5 goals.

Betting tips FC Barcelona – Eintracht Frankfurt

Dan is er ook nog een leuke wedstrijd in de Europa League deze week. FC Barcelona tegen Frankfurt, in de eerste wedstrijd werd het 1-1 dus het kan nog alle kanten op.

Barca op weg terug

Barcelona speelt een stuk beter dan onder Koeman, er zijn natuurlijk ook betere spelers bij gekomen. Met Aubameyang in de spits hebben ze nu een echte aanvalsleider die de ploeg bij vlagen op sleeptouw neemt. Barca weet de laatste weken ontzettend veel te scoren, maar krijgt er ook wel veel tegen. In de laatste drie competitieduels wisten ze acht keer te scoren en kregen ze er drie tegen.

In de heenwedstrijd tegen Frankfurt speelde Barcelona niet met de sterkste selectie. Toen Frenkie de Jong en Dembele erin kwamen werd het spel veel beter en kreeg Barca ook controle over de wedstrijd. Uiteindelijk kwamen ze niet verder dan 1-1.

Eintracht Frankfurt kan niveau niet aan

Eintracht staat op een negende plek in de Bundesliga en won al drie wedstrijden op rij niet meer. De ploeg is een middenmoter, maar stijgt boven zichzelf uit in Europa. Aanvallend heeft Eintracht weinig stootkracht, in de laatste drie wedstrijden scoorden ze maar één keer. In de vorige wedstrijd was duidelijk dat ze het niveau van Barcelona niet aan kunnen, wanneer Barca in volle kracht speelt. Eintracht mist sowieso mist ook nog eens centrale verdediger Tuta, aangezien die rood heeft gepakt.

Gokken op ruime overwinning

Wij verwachten een ruime overwinning voor FC Barcelona. De ploeg is goed in vorm, maakt makkelijk goals en wil natuurlijk de volgende ronde van de Europa League halen. Eintracht scoort maar weinig en zal uiteindelijk ook moeten aanvallen. Als er ruimte ontstaat wordt Barca alleen maar beter. Ook hier gaan we voor een handicap bet: FC Barcelona -1 handicap noteert bij de voetbal bookmakers.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top