Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Unibet promotie Glory kickboksen: 50 x je inzet winnen!

#ad

Inzetten op Glory kickboksen dit weekend? Voor nieuwe klanten heef Unibet.nl een geweldige oddsboost waarvan je kan profiteren! Zet je in op Beztati – Petch, dan kan je met de inzet van slechts 1 euro op jouw favoriet maar liefst 50 euro winnen!

Bij Unibet wedden op Glory

Bookmaker Unibet is sinds begin dit jaar de exclusieve betting partner van Glory. En dat betekent heel veel voordeel voor jou! Ten eerste weet je voortaan zeker dat je kan wedden op kickboksen als er een Glory event gepland staat. Ten tweede kun je rekenen op mooie promoties.

Unibet actie kickboksen

En de aanbieding voor dit weekend mag er zijn! Voor het titelgevecht Beztati – Petch is er een UniBoost die je niet mag missen ➙ 50 x je inzet als jouw favoriet wint.

Wedden op Kickboksen?

Odds boost wedden op Beztati – Petch

De Unibet actie is er alleen voor nieuwe spelers. Heb je dus nog geen Unibet account, dan is dit een heel goed moment om er een aan te maken. Tot zondagavond 20.30 uur kun je met de inzet van 1 enkele euro wel 50 euro winnen als je de goede winnaar van het gevecht hebt weten aan te wijzen.

Meespelen bij bookmaker Unibet

Meedoen is eenvoudig. Ga naar Unibet.nl en meld je aan. Selecteer gevecht Beztati of Petch 50 x en zet je euro in. Bij een een gewonnen weddenschap wordt het geld direct op je account gestort. Vergeet niet de UniBoost aan te vinken op je wedstrookje.

50 x je inleg winnen

Voor bestaande klanten geldt een odd van 1.87 op beide vechters. Dat belooft dus een razendspannende wedstrijd want de bookmakers kunnen kennelijk geen favoriet aanwijzen! Nieuwe spelers cashen alleen dit weekend maar liefst  50.00 x de inleg. De maximale inzet voor wat betreft deze promotie is 1 euro.

Om te profiteren van deze promo moet je 24 jaar of ouder zijn en in Nederland wonen. Ga naar Unibet.nl om je aan te melden en voor de volledige voorwaarden van deze actie.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top