Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voor het gokken op sport zijn er talloze aanbieders. Allemaal hebben ze hun plus- en minpunten en eigenschappen waarmee ze zich onderscheiden van de rest. Welke bookmaker bij jou past hangt af van wat voor jou belangrijk is en waar jij graag op wedt.

Gaan voor een bookie die de hoogste welkomstbonus hanteert is verleidelijk, maar het wordt vaak mooier voorgeschoteld dan het is. Ga liever op zoek naar een betrouwbare bookmaker met een divers aanbod en scherpe odds. Voor voetbal, darts, tennis en nog heel wat andere sporten is Unibet.nl een uitstekende bookie: een gevestigde naam, doorgaans de hoogste odds en een zeer compleet aanbod.

Hieronder een aantal richtlijnen waar je rekening mee zou kunnen houden bij het vinden van de geschikte bookmaker.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Een betrouwbare bookmaker kiezen

Sinds ongeveer een jaar zijn de eerste (buitenlandse) online bookmakers in Nederland op het toneel verschenen. Bookmakers met een vergunning zijn betrouwbaar en ook de enige goksites waar je legaal mag wedden op sport. Grote namen als Unibet, Bet365, Bingoal etc. zijn stabiele bedrijven waarbij alles volgens de regels verloopt en waar je in een veilige omgeving speelt.

Lees bookmakers reviews

Of ze dus legaal opereren is hetgeen waar je als eerste naar moet kijken. Zoals gezegd is het verleidelijk om te gaan voor bookmakers met de meest fraaie bonussen, maar wat heb je eraan als ze je niet uitbetalen of moeten sluiten omdat ze zich niet aan de wet houden? Dan verlies je alles. Doe dus wat onderzoek, lees reviews van online bookmakers, check op internet de ervaringen van andere gebruikers etc. Onthoud bij dat laatste overigens wel dat mensen meestal geneigd zijn alleen slechte ervaringen delen…

Iedere dag komen er nieuwe goksites bij. Het is aan te raden niet voor twijfelachtige aanbieders te gaan maar je te focussen op de gevestigde namen. De bookmakers met de juiste licenties zijn financieel stabiele bedrijven en je speelt er in een veilige omgeving.

Aanbod sporten en opties bij bookmakers

Bij het vinden van een geschikte bookmaker is vanzelfsprekend het sportaanbod van belang en de daarbij behorende wedopties. Je kunt er wel van uitgaan dat alle bookmakers voetbal wedden aanbieden – het is veruit de meest populaire sport om op te gokken. De meeste spelers willen winnaars of het aantal doelpunten voorspellen en dat kan bij alle goksites, maar wat als jij meer wilt dan dat?

Waar wil je op wedden?

Bepaal in je zoektocht naar de bookmaker die bij jou past eerst wat voor type speler je bent. Wil je het simpel houden of wil je meer? De laatste jaren groeit de vraag naar specifiekere weddenschappen en er is een flink aantal bookmakers dat aan die vraag wil voldoen. Zo kun je tegenwoordig bij steeds meer bookies je eigen weddenschap ‘bouwen’ met zogenaamde bet-builders of kun je een aanvraag voor een bepaalde weddenschap doen indien je bet er niet bij staat.

Voetbal, MotoGP, Darts en meer

En dan wil je misschien ook wel eens inzetten op iets anders dan voetbal. Kijk welke bookie aan jouw eisen voldoet.

Bookmaker Unibet is altijd goed in darts. Ben je op zoek naar een goede bookmaker voor bijvoorbeeld het WK Darts in december dan is Unibet misschien wat voor jou. Ze zijn ook zeer goed voor het wedden op paarden en andere sporten zijn ook ruim beschikbaar.

Over het algemeen is de variatie in aanbod bij de grote wedkantoren goed. Je vindt er de grote en kleinere sportevenementen en ook kun je in de meeste gevallen inzetten op politiek, talentenjachten, tv-events en dat soort zaken.

Bet365 is verreweg de meest complete bookmaker en biedt ook weddenschappen voor lagere divisies van vrij onbekende buitenlandse competities aan. Ook zij richten zich op die markten maar passen niet zo snel de odds aan, simpelweg omdat ze kleiner zijn. Je profiteert er wellicht dus langer van (te) hoge quoteringen dan bij de grote jongens.

Welke bookmaker past bij mij?

Odds bookmakers

Iedere zichzelf respecterende speler wil natuurlijk de beste odds. Ga op zoek naar een bookmaker die een lage marge hanteert – dat betekent hogere winsten voor jou. Zeker als je met grotere bedragen speelt (wat niet aan te raden is voor beginners! Lees de handleiding wed strategieën) is een verschil van een paar cent belangrijk.

Veel spelers hebben verschillende bookmakers accounts. Bij de een krijg je eenmaal soms een betere quotering dan bij een ander. Vergelijk dus de odds die voor dezelfde weddenschappen worden aangeboden en selecteer bookmakers die kleine marges hanteren zodat jij vervolgens de beste waarde kan vinden.

Promoties en bonussen

Allemaal leuk en aardig die enorme bonussen en aanbiedingen, maar lees altijd heel goed de voorwaarden. Je moet er vaak heel wat voor doen om er uiteindelijk van te profiteren. Op de lange termijn zijn scherpe odds, een prettige speelomgeving en goede wedopties vast belangrijker.

Staar je dus vooral niet blind op grote welkomstaanbiedingen, die zijn min of meer overal hetzelfde. Kijk liever naar de aanbiedingen die je van de bookmaker krijgt als vaste klant. Die promoties kunnen echte cadeautjes zijn.

Klantenservice

Bij het vinden welke bookmaker bij jou past is het ook raadzaam om te checken wat voor contactmogelijkheden er zijn. Heb je een probleem dat niet kan wachten en het is 01.00 uur ’s nachts, dan is het prettig als er iemand voor je beschikbaar is die het probleem kan oplossen. Aan bookmakers die alleen per e-mail of tijdens kantooruren te bereiken zijn heb dan je niet zo veel.

Tot slot willen we je meegeven de opties voor het storten en uitbetalen na te gaan – je wilt natuurlijk niet lang wachten op je gewonnen geld! In onze bookmaker reviews vind je daar altijd informatie over terug. Kijk of de betaaloptie die jouw voorkeur heeft erbij staat.

Je bookmaker kiezen

Doe je voordeel met bovenstaande tips voor het kiezen van de juiste bookmaker. Het vergt een klein beetje tijd maar daar tegenover staat dat je straks bij een bookmaker speelt waar jij je prettig voelt en die je kan bieden wat jij zoekt!

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
Back To Top