Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wist je dat er voor het live stream sport kijken een mogelijkheid is waaraan je misschien nog nooit hebt gedacht? En het is nog vrijwel gratis en volkomen legaal ook… Benieuwd naar waar je live stream voetbal, darts, tennis en nog veel meer sporten kan kijken? Lees dan verder en ontdek hoe het werkt en verbaas je hoe simpel het is.

Live stream voetbal kijken

We vallen met de deur in huis: voetbal streamen kan bij online bookmakers. Ben je geen sportgokker, laat je dan niet alleen al door het horen van het woord bookmaker afschrikken. Je hoeft niet per se te wedden op sport om live streaming voetbal e.d. te kunnen kijken, alleen al het hebben van een account met wat saldo is voldoende. Open je een account bij Bet365 dan is het minimale stortingsbedrag 5 euro, maar die euro’s hoef je niet eens te besteden en kun je ook altijd weer laten terugbetalen. Ook bij een lager saldo dan 5 euro kun je live stream sport kijken.

Hoe het werkt

In dit artikel vertellen we je hoe het werkt met de Bet 365 Live Streams. Je kan ook bij andere bookmakers live stream kijken, het werkt overal min of meer hetzelfde.

We nemen Bet 365 als voorbeeld omdat dit een enorm grote (en betrouwbare) bookmaker is met een zeer ruim aanbod. Hier wedden en live streams kijken is volkomen legaal en veilig. Deze bookmaker kreeg zelfs als een van de eersten een licentie van de Nederlandse overheid en is een prima adres voor de streams die je zoekt en de weddenschappen die je eventueel plaatst.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Account aanmaken en direct live stream sport kijken

Het enige wat je voor het live stream voetbal kijken moet doen is je bij Bet365 registreren en zorgen dat er een positief saldo op je account staat óf dat je in de afgelopen 24 uur een weddenschap hebt geplaatst. Je bent dus niet verplicht te wedden om naar een live stream te kunnen kijken.

Registreren

Het aanmaken van een account neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Je bent er echt geen kwartier mee bezig, maar je moet even geduld hebben tot je identiteit is geverifieerd. Pas dan heb je toegang tot alle functies.

Klik hier of op een van de advertenties elders op deze site en start het registratieproces. Aan de hand van iDIN gaat het vaststellen van wie je bent erg makkelijk en snel. Je moet verder wat verplichte velden invullen wat betreft stortingslimieten, sessielimieten etc. en er wordt je gevraagd een kopie van je ID te uploaden; bijvoorbeeld de voor- en achterkant van je rijbewijs. Nu even wachten tot de bookmaker de paperassen heeft gecontroleerd en je kan je storting van minimaal 5 euro doen en live stream sport kijken.

Welke sporten kan ik live stream kijken bij bookmakers?

Je kijkt bij bookmakers live stream voetbal, basketbal, cricket, ijshockey, badminton, tennis, darten, paardenraces en nog veel meer. Wat er precies gestreamd wordt wisselt en hangt ook af van de uitzendrechten die voor bepaalde competities gelden.

Europese topcompetities

Nederlanders kunnen bij Bet365 (en ook niet op de Unibet live stream) helaas niet kijken naar de Premier League, maar wel naar de vijf andere Europese topcompetities (denk aan bijvoorbeeld de Bundesliga) en megaveel andere internationale matches. En ook voetbalwedstrijden uit bijvoorbeeld de Turkse Süper Lig worden gestreamd. Wat er op het programma staat kun je checken in het tabblad ‘livestream’ dat je vindt in het menu onder Live Wedden.

De live stream starten doe je door op de ‘play’ knop te klikken. De beelden zijn enkele minuten voordat de match begint beschikbaar.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
Back To Top