Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

F1 GP Australië:  Ferrari weer snel en bookmakers favoriet

F1 GP Australië voorspellen

De Grand Prix van Australië 2022 wordt zondag 10 april gehouden. De race begint om 7.00 uur Nederlandse tijd. Vroeg uit de veren dus. De kwalificatie is zaterdag om 8.00 uur ‘s ochtends.

De vrije trainingen van vrijdag leverden wederom het beeld op dat Ferrari de zaakjes prima op orde heeft. Tijdens de eerste vrije training was Max Verstappen de vierde snelste. Carlos Sainz was in de Ferrari de snelste. Ook Charles Leclerc en Sergio Pérez waren voorlopig sneller op Albert Park te Melbourne.

Alles over wedden op Formule 1

Formule 1 GP Australië voorspelling

voor al je voorspellingen en Bet365 Live streams

De tweede vrije training leverde een verbetering op voor Verstappen, de huidige F1-wereldkampioen. Hij zette de tweede tijd neer, achter Leclerc. Ferrari had een nieuwe diffuser aangebracht aan de auto en Red Bull had aan de voorkant wat veranderingen aangebracht aan de wing endplates. Mercedes, dat zo beroerd begonnen is aan het Formule 1 seizoen, had opvallend genoeg helemaal niets veranderd.

Circuit Melbourne aangepast: inhalen is makkelijker

Albert Park is een semi-permanent stratencircuit. De racebaan is ingrijpend veranderd met als doel dat inhalen makkelijker is geworden. De coureurs gaan 58 rondjes rijden. Bij bocht 1 is de apex op een andere plek gelegd en ook zijn er in totaal 4 DRS-zones. Dat gaat vast weer vermakelijke duels opleveren tussen Verstappen en Leclerc. Bocht 2 en 3 zijn breder, wat ook ruimte biedt aan fraaie moves.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Weersverwachting F1 GP Australië

Eerder in de week werd de kans op regen tijdens de race ingeschat op boven de vijftig procent. Inmiddels is de kans afgenomen. Zondag is het rond de 26 graden celsius en is het vrij zeker dat het droog blijft. Wel is de wind fors.

Max Verstappen verwacht close strijd Ferrari – Red Bull

Hoe gaat Max Verstappen het weekend in? “In de eerste vrije training en het begin van de tweede was de balans nog niet goed”, zegt hij. “We hebben de auto iets veranderd voor de laatste run en dat voelde een stuk beter aan. We verliezen iets op Ferrari, maar we proberen het gat wat kleiner te maken.”

Het lijkt weer net zo close te gaan worden tussen Ferrari en Red Bull als bij de eerste en tweede Grand Prix. “Je weet niet hoe het er morgen uit gaat zien maar Ferrari lijkt weer snel. We hebben nog wat werk te doen maar we zitten er min of meer bij.”

Alles over wedden op Formule 1

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top