Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

ek voetbal

Gids EK voetbal 2024

Ook zo benieuwd wie het op het EK voetbal 2024 gaan doen en welke outsiders ons gaan verrassen? Het EK voetbal in Duitsland begint op 14 juni 2024 en eindigt op 14 juli met de finale in Berlijn. Lees verder voor alles over EURO2024…

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

EK voetbal: wat is jouw voorspelling?

De bookmakers zien dit jaar een glansrol weggelegd voor Duitsland, Frankrijk, Engeland en Spanje. Voorafgaande het toernooi liggen de noteringen voor deze vier ploegen bij Unibet.nl tussen de 6.00 en 9.00. Nederland, Portugal en Italië lijken er op het EK voetbal vooralsnog niet aan te pas te komen.

Is het toernooi eenmaal van start gegaan, dan zal pas echt blijken wie er gaan presteren. De odds voor het wedden op EK voetbal kunnen iedere dag anders zijn, zie jij een onverwachte ploeg het ver schoppen? Check dan eens hoe de bookies die voorspelling geprijsd hebben.

Je kan mooie EK voorspellingen doen als je eens nagaat wie elkaar waar in het speelschema tegen zou kunnen komen. Welke grote ploegen worden misschien al redelijk snel uitgeschakeld? En andersom: welke mindere goden zouden weleens verder kunnen komen dan verwacht?

De weddenschappen

Inzetten op het EK voetbal geeft het toernooi net dat even meer. Behalve het voorspellen van de winnaar kun je vanzelfsprekend ook op iedere afzonderlijke wedstrijd inzetten. Elk duel is goed voor tientallen weddenschappen, variërend van het voorspellen van goals, kaarten, doelpuntenmakers, exacte scores en nog veel meer. Bovendien kun je verschillende weddenschappen naar keuze samenvoegen en je eigen bet creëren. Kortom, gokken op EK voetbal is veelzijdig en leuk. Houd wel het hoofd koel en speel bewust…

EK Voetbal 2021

Bookmakers EK voetbal 2024

Een EK voorspelling doe je bij een bookmaker. De beste goksites voor EURO 2024 zijn Unibet.nl en Bet365.

Bookmakers koppelen aan iedere weddenschap een odd. Dat is de prijs die (x je inzet) betaald wordt bij een goede voorspelling. De kunst is dus om op zoek te gaan naar weddenschappen met een goede waarde, met andere woorden: een weddenschap die in jouw ogen redelijk safe is en die de bookmakers onderschatten – en met een mooie notering dus!

Check odds, aanbod en meer

Iedere goksite bepaalt zijn eigen odds, aanbod, promoties etc. Het loont dus de moeite om te kijken wat de beste EK bookmakers voor jou zijn. Wil je naast het EK voetbal straks ook eens inzetten op een tenniswedstrijd of op Max Verstappen tijdens een F1GP? Is een bepaalde betaalmethode voor jou belangrijk of gaat het je puur om de hoogte van de odds? Check welke bookmaker bij jou past en maak je keuze. Je bent overigens niet gebonden aan één enkel wedkantoor. Je kan zoveel accounts bij verschillende bookmakers openen als je wilt.

Deelnemers EURO 2024

24 landen strijden om die felbegeerde trofee. Twintig EK voetbal deelnemers hebben zich op de reguliere wijze gekwalificeerd, de overige vier zijn de winnaars van de play offs waarin ook geselecteerde Nations League deelnemers aan meededen. Gegeven dat laatste kunnen we nu en in toekomst landen op het EK tegenkomen die je misschien niet zo gauw zo zou verwachten.

Nederlands elftal

Nederland is er vermoedelijk weer bij in 2024. Tijdens het vorige EK voetbal werd Oranje (toen nog onder leiding van Frank de Boer) in de achtste finales uitgeschakeld door Tsjechië. Bondscoach Ronald Koeman heeft het stokje inmiddels overgenomen van Louis van Gaal. Nederland hoort vooralsnog dan wel niet bij de favorieten, maar de bal is en blijft rond….

Wedden op EK voetbal?

Programma EK voetbal

Is Oranje kansrijk om de groepsfase van het EK voetbal te overleven? In december 2023 vindt de loting plaats en zullen we weten welke tegenstanders het Nederlands elftal treft.

Groep des doods

De onmiskenbare poule des doods tijdens van het vorige EK was groep F. Daarin waren Portugal, Frankrijk en Duitsland ingedeeld. Zulke groepen leveren op het speelschema EK voetbal natuurlijk krakers van wedstrijden op. Het is nog even afwachten tot de loting, maar ongetwijfeld staan er ook tijdens EURO2024 weer mooie toppers op het programma!

De 10 speelsteden van EURO 2024

Het EK voetbal wordt in 10 Duitse speelsteden afgewerkt. Dat zijn:

Berlijn: Olympiastadion Berlin
Keulen: Cologne Stadium
Dortmund: BVB Stadion Dortmund
Düsseldorf: Düsseldorf Arena
Frankfurt: Frankfurt Arena
Gelsenkirchen: Arena AufSchalke
Hamburg: Volksparkstadion Hamburg
Leipzig: Leipzig Stadium
München: Munich Football Arena
Stuttgart: Stuttgart Arena

Tijdens het vorige Europees Kampioenschap voetbal werd het evenement, vanwege het 60-jarig bestaan van de UEFA, in 11 verschillende landen georganiseerd. Uitgerekend toen brak de coronapandemie uit. Dit keer is alles weer ‘gewoon’ en bevinden alle EK speelsteden zich in één land. Het EK wordt afgetrapt in München en de finale wordt gespeeld in Berlijn.

EK voetbal 2024 gids

We hopen je met deze EK voetbal gids van dienst te zijn. Klik op de links in het menu bovenaan of op de links in de tekst en je checkt onder meer eenvoudig en snel wat er op het programma staat, de stand en de favorieten bij de bookmakers. De 17e editie van het Europes kampioenschap voetbal wordt op 14 juni 2024 afgetrapt. Wie o wie wordt de nieuwe voetbalkampioen van Europa…?

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
Back To Top