Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Sport voorspellingen doen is populair – met name als het gaat om voetbal, darts en tennis. En uiteraard is het leuker om een weddenschap te winnen dan te verliezen…. Wil je meer kans maken om van je bet een succes te maken, check dan geregeld in deze categorie de laatste wedden tips. Op Online Wedden gaan we dieper op de zaken in en analyseren we uitvoerig om jou zo van de beste betting tips te voorzien!

Dagelijks houden we de markt in de gaten en onze tippers begeleiden je in het maken van een weloverwogen keuze. Met welke weddenschap valt wat te verdienen, waarom gaat team X winnen terwijl team Y favoriet bij de bookmakers is? Over de wedden tips is nagedacht – lees verder en ontdek de pareltjes in het woud van sportweddenschappen….

Voetbal betting tips

Voetbal is zo ongeveer de sport waarop het meest gewed wordt. Honderden competities wereldwijd staan garant voor duizenden weddenschappen bij de bookmakers. Vanzelfsprekend kun je op iedere topwedstijd inzetten en winnaars voorspellen, maar kijk je wat beter naar het programma en ga je niet klakkeloos voor oppervlakkige weddenschappen dan valt er heel wat winst te halen. Onze experts kijken verder dan hun neus lang is en weten iedere speelronde weer bets voor jou te selecteren met een uitstekende waarde! Ook, en misschien wel juist, voor op het oog onbeduidende wedstrijden.

Voor het inzetten op voetbal zijn er verschillende interessante markten. Een populaire weddenschap is de BTTS en die vind je dan ook geregeld terug bij de voetbal wedden tips. Maar er is meer waar vaak waarde in zit. Denk aan de over/under 2,5 goals, acca’s en niet te vergeten de Asian Handicaps en combinatie weddenschappen! Is een bet die je zo goed als zeker gaat winnen niet interessant genoeg voor een single, onthoud ‘m dan voor een combi bet… Je kunt met sommige weddenschappen heel flexibel omgaan waardoor je zelf prima waardes kunt creëren. Zo zijn de Asian Handicaps bijvoorbeeld onmisbaar in geval van een ongelijke strijd!

Weekend voetbal wedden tips

Gelukkig voor jou hoef je niet alles zelf te bedenken. Sowieso vind je op Onlinewedden.com iedere week de voetbal wedden tips voor het weekend. De tips kunnen uit welke competitie dan ook komen en de markten variëren. De artikelen geven je een heldere en duidelijke kijk op de wedstrijd(en) en met een klik op de knop kun je desgewenst doorgaan naar de bookmaker om een inzet te doen. Zijn de betting tips goed te combineren in een multi bet, dan wordt dat vermeld.

Mis dus geen enkele voetbal voorspelling voor het weekend meer! Ze zijn kosteloos en voor iedereen toegankelijk. De wekelijkse gratis voetbal betting tips komen met name uit de Europese competities – van de Premier League tot aan de Franse Ligue 1 en van de Eredivisie tot La Liga. Maar is er doordeweeks voetbal (Champions League, Europa League, Eredivisie of een EK of WK voetbal)? Ook die wedden tips vind je op deze pagina.

Tref je termen aan waar je niet bekend mee bent? In de handleidingen (je vindt ze in het menu) worden diverse onderwerpen uitvoerig uitgelegd en in de Gokken A-Z kun je gauw een beknopte verklaring vinden.

Wedden tips voor welke sporten?

Er is meer dan voetbal…. Wat dacht je van Max Verstappen en wedden op Formule 1? Ieder seizoen worden de kansen van de Nederlanders groter en bij de bookmakers staat Max inmiddels iedere race tussen de favorieten. Mooie odds en met een beetje achtergrondinfo kun je met F1 uitstekende winsten boeken. Welke wagen doet het goed op welk circuit, welke team vecht nog ergens voor, wie kan goed uit de voeten op een bochtige baan? Wij analyseren, concluderen en presenteren vervolgens de best passende betting tips.

En ook tijdens de Olympische Spelen, grote golftoernooien, Glory evenementen etc. tippen we de odds met de meeste waarde – onderbouwd met uitgebreide voorbeschouwingen.

Betting tips tennis

Populair bij het gokken op sport is ook wedden op tennis. De grand slams, de ATP toernooien en de Challengers. Van wie weten we dat het even niet zo lekker gaat, liggen er blessures op de loer na een lang en slopend seizoen en voor wie wordt de druk te hoog?

Na jarenlange dominantie van grootheden als Rafael Nadal, Serena Williams en Roger Federer, zien we nu ook opkomende talenten aan het front. Gevaarlijke outsiders kunnen zomaar prijzen wegkapen. Wie zijn die underdogs om rekening mee te houden, welke bet is in welk geval interessant en inzetten met welke handicap levert het meest op? Check de tennis wedden tips en doe er je voordeel mee!

Wedden tips darts

Als druk ergens een rol speelt is het wel bij darten. Een keiharde mentale strijd kan verrassende uitkomsten opleveren. Achtergronden, actuele informatie en kennis van het spel zijn cruciaal voor het plaatsen van goede weddenschappen.

De ene keer ben je goed uit het met voorspellen van het aantal legs, bij een andere partij is het misschien verstandiger om in te zetten op het aantal 180’s en wellicht krijg je van ons ook betting tips ten aanzien van de hoogste check out… Bij darts weddenschappen zijn er tientallen mogelijkheden. Met een beetje speurwerk, of met onze hulp, vind je de bets met de beste waarde.

Gedurende het WK darts worden weddenschappen dagelijks uitgelicht en tijdens de Premier League staan iedere week de actuele darts betting tips online. En uiteraard houden we je de rest van het jaar op de hoogte tijdens alle andere grote events! Tips voor outright betting, meeste 180’s en nog veel meer…

Tot slot

Onlinewedden.com ziet je graag winnen. De wedden tips die je aantreft kun je gebruiken om je eigen ideeën te staven, maar zijn ook een prima hulpmiddel voor als je er zelf niet uitkomt.

Behalve wekelijkse analyses en betting tips voor wedstrijden uit de Eredivisie, Premier League, Bundesliga etc. kun je verder ook zo nu en dan wedtips voor paardenraces aantreffen. Bookmakers hebben echter veelal ook een paarden betting tips sectie online waar je je voordeel mee kunt doen. Zo kun je winnaars van afgelopen races, jockeys in vorm etc. filteren en andere statistieken raadplegen.

Sportweddenschappen vallen of staan met juiste overwegingen. Luister naar de betting tips van anderen en trek je conclusies voor de beste resultaten!

Back To Top