Wedden op WK Voetbal 2018

Het speelschema voor de WK 2018 kwalificaties is bekend. Eindigt Oranje bovenaan? Doe nu al je voorspellingen voor het WK 2018!

Heb je er nog vertrouwen in dat Oranje winnaar van Groep A kan worden, sla dan nu je slag en pak de dikke notering van 8.00 bij bookmaker Mr Green. De quotering van 1.90 op een plaats bij de eerste twee lijkt waarschijnlijker.

Wie wint het Fifa Wereldkampioenschap voetbal 2018? Bookmaker Mr Green noteert:

 • Duitsland: 6.00
 • Brazilië: 6.50
 • Frankrijk: 8.00
 • Argentinië: 9.00
 • Spanje: 9.50
 • België: 15.00
 • Nederland: 41.00

Voor iedere ingezette euro wordt bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag uitbetaald. Noteringen d.d. 12.06.2017.

Wedden op WK voetbal 2018 is al enige tijd mogelijk en natuurlijk staan we nog steeds achter het Nederlands Elftal! Maar ook als Oranje zich niet kwalificeert voor het WK 2018 dan is gokken op het toernooi uiteraard altijd nog een hele leuke bezigheid…

Want voor iedere wedstrijd hebben de goksites tientallen weddenschappen klaar staan. Van het voorspellen van de uitslag tot het gokken op goals, kaarten en corners. En wil je het uiterste uit je bet halen, combineer dan eens wat weddenschappen in een multi bet. Er zijn voor het wedden op het WK voetbal talloze mogelijkheden om te winnen!

Gokken WK voetbal

Wedden op WK 2018

Duitsland won het WK 2014. De ploeg van Joachim Löw was in de WK finale te sterk voor Argentinië en de wedstrijd eindigde met 1-0 in de verlenging. Nederland werd knap derde.

Dit keer is het een ander verhaal. De kwalificaties zijn nog gaande en Oranje moet zich nog van zijn beste kant laten zien. Toch staat Nederland nog in de lijst met mogelijke winnaars bij de bookmakers. Grote favoriet bij de bookies zijn Duitsland en Brazilië (rond de 6.00) en daarna volgen vooralsnog Frankrijk, Argentinië en Spanje. België staat als zesde genoteerd bij de goksites en noteert 15.00 op winst. Wordt het dus niets met het Nederlands elftal, dan gaan we vol voor de Belgen!

Houd de teams in de gaten tijdens de Confederations Cup, alle komende vriendschappelijke wedstrijden en kwalificaties. Je krijgt zo een goed beeld van de elftallen en je kunt straks je weddenschap erop afstemmen.

WK weddenschappen

Zoals al eerder gezegd, een WK voorspelling doen gaat verder dan het voorspellen van de winnaar of uitslag. Uiteraard zijn dat prima weddenschappen en kun je er lekker mee verdienen, maar verdiep je ook eens in de mogelijkheden van Asian Handicaps, combinatie weddenschappen en over/under betting. Dit zijn allemaal wedopties die de kans op het winnen van een weddenschap groter maken en waarbij de noteringen nog lucratief blijven.

In de index Gokken A – Z vind je alle termen, uitleg en meer op een rij.

Live wedden op WK voetbal 2018

Live inzetten is het helemaal! Live wedden op voetbal houdt in dat je tijdens de wedstrijd je voorspelling doet. Je kunt dan uiteraard veel beter inschatten hoe het spel verloopt en je weddenschap daarop baseren.

Deze manier van voorspellen is een vak apart. Probeer het eens uit met kleinere bedragen en kom erachter hoe het precies werkt. Wat is jouw strategie met voetbal weddenschappen? In ieder geval gaat het erom dat je snel reageert op wat er op het veld gebeurt want de odds bij de bookies worden continue aangepast. Leer de fijne kneepjes en je kunt straks met live wedden op het WK voetbal 2018 veel geld verdienen!

Speelsteden WK 2018 Rusland

 • Moskou
 • Sint-Petersburg
 • Kaliningrad
 • Nizjni Novgorod
 • Kazan
 • Samara
 • Saransk
 • Volgograd
 • Rostov
 • Sotsji
 • Jekaterinenburg

Sportweddenschappen

Weddenschappen en voorspellingen World Matchplay Darts bookmakers Getty

Onze World Matchplay Darts voorspelling: finale Van Gerwen – Wright

Zaterdag 22 juli 2017 begint het World Matchplay Darts-toernooi dat wordt gespeeld in de Winter Gardens in het Engelse Blackpool. Het duurt de hele...
Bookmakers winnaar Tour de France vandaag: Dylan Groenewegen bij favorieten Getty

Tour de France vandaag: Dylan Groenewegen bij favorieten

Ronde van Frankrijk etappe 19. Vandaag gaan de renners in de Tour de France op pad voor een stevige rit van dik 220 kilometer....
Bookmakers Nederland - Denemarken EK Vrouwenvoetbal betting goals Getty

Nederland – Denemarken EK Vrouwenvoetbal betting: goal Miedema

Wat belooft het Nederlands vrouwenvoetbalelftal ons nog? Check de odds! Nederland - Denemarken, EK Vrouwenvoetbal 2017. Vanavond staat de tweede wedstrijd van het Nederlands vrouwenelftal...
FC Utrecht - Valletta Europa League kwalificatie weddenschappen goksites Getty

FC Utrecht – Valletta Europa League kwalificatie: winst niet zo zeker

Wat belooft Utrecht ons nog? Check de odds! FC Utrecht - Valletta Europa League kwalificatie. Vandaag, donderdag 20 juli 2017, zal de returnwedstrijd gespeeld worden...
Tour Wedden etappe 18 Col d'Izoard Bauke Mollema Chris Froome bookmakers quotering Getty

Wedden op etappe 18 Col d’Izoard: Bauke Mollema en Chris Froome

Inzetten op Tour - de voorspellingen. De achttiende etappe van de Tour de France belooft weer de allerbeste renners van deze editie uit te...