Wedden op EK voetbal

Euro 2020 in 13 landen! De finale is in Londen

De bookmakers van Mr Green noteren als volgt:

  • winst Duitsland: 5.25
  • winst Spanje: 5.75
  • winst Frankrijk: 6.50
  • winst België: 8.00
  • winst Engeland: 10.00
  • winst Italië: 11.00
  • winst Nederland en Portugal: 15.00

Zet ook in op de kwalificaties voor het WK! Lees hier meer.

Voor iedere ingezette euro krijg je bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug! Noteringen d.d. 18.04.2017.

Wedden op EK voetbal

Wedden op EK Voetbal 2020. De laatste keer dat Nederland aan het EK deelnam, is alweer lang geleden (het EK in Polen en Oekraïne). Portugal is regerend Europees kampioen en hopelijk kunnen we in 2020 weer genieten van het toernooi mét Oranje.

Na een voortreffelijk toernooi op het WK 2014 eindigde Oranje als derde. Spanje, tot dan de Europees én wereldkampioen voetbal, werd genadeloos aan de kant gezet door niemand minder dan het Nederlands Elftal. Oranje won, samen met de bronzen medaille, enorm veel vertrouwen voor Euro 2016 maar helaas ging dat voor het eerst in jaren aan onze neus voorbij.

Zo zie je dat favorieten flink onderuit kunnen gaan en dat maakt het wedden op het EK uitermate interessant. Een favoriet vliegt eruit en een outsider (met hele hoge odds omdat niemand er wat van verwacht) springt erboven uit. Uitslagen voorspellen, wedden op de eindstand, gokken op de poulewinnaars… Het kan allemaal, en hoe je dat doet leggen we hieronder uit.

Welke bookmakers EK 2020?

Wedden op EURO 2020 doe je bij een EK bookmaker. Tegenwoordig hoef je voor het afsluiten van een weddenschap de deur niet meer uit en regel je alles thuis op je computer, tablet of mobiel bij een online wedkantoor.

Op dit moment is Kroon Sport de beste EK voetbal goksite voor de Nederlandse markt. Ook Mr Green is een aan te raden bookie. Er zijn er uiteraard nog veel meer. Op de pagina bookmakers vind je meer informatie.
Tientallen, zo niet honderden weddenschappen staan straks voor je klaar. Open je bij Mr Green een account, dan krijg je 2 gratis weddenschappen van 10 euro per stuk. Nieuwe spelers van Kroon ontvangen een 100% welkomstbonus tot 100 euro.

Nog nooit eerder ingezet op sport? Lees hier alles wat je moet weten: handleiding wedden.

Wedden op EK 2020

Wedden op EK 2020 is heel eenvoudig. Eenmaal een account aangemaakt (en je welkomstbonus opgestreken!) kun je aan de slag. Zoek bij de bookmaker de wedstrijd waar je op wilt inzetten en kies uit een van de vele mogelijkheden. Bij iedere wedstrijd vind je de ‘noteringen’. Dat is het bedrag dat voor iedere ingezette euro wordt uitbetaald als je een weddenschap hebt gewonnen.

Een ‘bet’ gevonden die je aanstaat? Klik op de notering en het wedstrookje verschijnt in beeld. Tik in wat je wilt inzetten en bevestig je inzet. Alles gaat nu verder vanzelf.

Opties wedden op EK 2020

Live wedden op het EK voetbal 2020 tijdens de wedstrijd of gokken op wie de topscorer wordt. Wedden op het aantal corners en voorspellen hoeveel gele kaarten er gaan vallen; allemaal prima mogelijkheden straks om te winnen met wedden op het EK voetbal 2020.

De meest eenvoudige weddenschap die er is, is het aanwijzen van de winnaar. De enkelvoudige bet is een redelijk veilige optie en biedt vrij veel zekerheid. Maar EK voetbal weddenschappen kunnen zoveel spannender! En een hoge waarde creëren kun je zelf. Stop eens wat voetbalweddenschappen in een combi bet en de notering is ineens een stuk hoger. Het risico van de EK bet is ook groter, maar ook met weinig inzet kun je een dikke winst maken.

Doe een klein beetje research (hoe staat het met de fitheid van de spitsen en verdedigers? Hoe is de sfeer in het nationale team etc.) en je kunt bij de goksites de pareltjes eruit pikken.

Wedden op EK 2020 kwalificaties

EURO 2016 EK voetbal Frankrijk GettyIn februari 2018 wordt de loting voor de EK kwalificaties verricht.

Bij de bookmakers kun je inzetten op wie de winnaars van de kwalificatiegroepen worden en wie de laatste tickets zullen pakken. Talloze weddenschappen zijn mogelijk en de noteringen veranderen continue. Wie zijn de favorieten om als winnaars van de poule te eindigen. Check de odds en zie wat de bookmakers verwachten!

Wedden op het EK voetbal 2020

Euro 2020 wordt de zestiende editie van het Europese kampioenschap voetbal. Het EK wordt in de zomer van 2020 in 13 verschillende landen gespeeld en 24 landen zullen deelnemen aan het eindtoernooi. Er worden zes groepen van vier teams gemaakt. De nummers één en twee uit elke groep en de vier beste nummers drie gaan door naar de achtste finale.

Gokken op wie de winnaar van het EK 2020 wordt kan nu al. Om flink te winnen met een weddenschap op het EK voetbal moet je op zoek naar de onverwachte successen. En je kunt natuurlijk te zijner tijd iets specifieks kiezen waarop je je geld inzet.

Voorspel nu reeds de winnaar van Euro 2020 en profiteer van de hoge noteringen! De meest actuele en/of interessante weddenschappen vind je bovenaan deze pagina.

Sportweddenschappen

Weddenschappen en voorspellingen World Matchplay Darts bookmakers Getty

Onze World Matchplay Darts voorspelling: finale Van Gerwen – Wright

Zaterdag 22 juli 2017 begint het World Matchplay Darts-toernooi dat wordt gespeeld in de Winter Gardens in het Engelse Blackpool. Het duurt de hele...
Bookmakers winnaar Tour de France vandaag: Dylan Groenewegen bij favorieten Getty

Tour de France vandaag: Dylan Groenewegen bij favorieten

Ronde van Frankrijk etappe 19. Vandaag gaan de renners in de Tour de France op pad voor een stevige rit van dik 220 kilometer....
Bookmakers Nederland - Denemarken EK Vrouwenvoetbal betting goals Getty

Nederland – Denemarken EK Vrouwenvoetbal betting: goal Miedema

Wat belooft het Nederlands vrouwenvoetbalelftal ons nog? Check de odds! Nederland - Denemarken, EK Vrouwenvoetbal 2017. Vanavond staat de tweede wedstrijd van het Nederlands vrouwenelftal...
FC Utrecht - Valletta Europa League kwalificatie weddenschappen goksites Getty

FC Utrecht – Valletta Europa League kwalificatie: winst niet zo zeker

Wat belooft Utrecht ons nog? Check de odds! FC Utrecht - Valletta Europa League kwalificatie. Vandaag, donderdag 20 juli 2017, zal de returnwedstrijd gespeeld worden...
Tour Wedden etappe 18 Col d'Izoard Bauke Mollema Chris Froome bookmakers quotering Getty

Wedden op etappe 18 Col d’Izoard: Bauke Mollema en Chris Froome

Inzetten op Tour - de voorspellingen. De achttiende etappe van de Tour de France belooft weer de allerbeste renners van deze editie uit te...