Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Zweden – België oefeninterland WK 2014: Rode Duivels favoriet

Zweden – België, oefeninterlands WK 2014. Ook de buurlanden van Nederland zijn weer op het WK 2014 in Brazilië vertegenwoordigd. België oefent in aanloop naar het WK Voetbal tegen een jammerlijke afvaller in Zweden, terwijl Duitsland bezoek krijgt van Kameroen.

België wil zich oppompen voor WK 2014

De Rode Duivels zijn er voor het eerst sinds 2002 weer bij op het mondiale eindtoernooi. Bondscoach Marc Wilmots heeft zijn 23 namen al lang bekend. Hij heeft na Luxemburg nu een oefenpartner van formaat uitgekozen voor zijn Duivels: Zweden. Na de 5-1 overwinning op Luxemburg is België nu de favoriet bij Unibet op 2,25 om Zweden in eigen land te verslaan.

Zweden moet gaan uitkijken naar het EK van 2016. De ploeg is intact gebleven en heeft dus de ervaren krachten van onder meer Zlatan Ibrahimovic, Kim Källström en Johan Elmander in de ploeg. Zweden valt dus niet te onderschatten en staat op 3,10 om WK-ganger België in het eigen Solna te verslaan. Een gelijkspel tussen deze twee sterke Europese landen staat op 3,30.

Romelu Lukaku versus Zlatan Ibrahimovic

De wedstrijd is ook een strijd tussen twee soortgelijke spitsen. Zlatan Ibrahimovic is natuurlijk ongeëvenaard in kwaliteit, maar Everton-spits Romelu Lukaku spiegelt zich qua speelstijl waarschijnlijk graag aan de Zweed. Zlatan Ibrahimovic krijgt van Unibet een notering van 2,70 om tegen België te scoren. Romelu Lukaku staat dan weer ietsjes hoger voor een goal op 3,10. Zijn landgenoot Eden Hazard noteert 3,20 voor een doelpunt.

WK 2014 favoriet Duitsland tegen Kameroen

Duitsland is altijd sterk op eindtoernooien en vooral op het WK voetbal van 2014 verwacht ik veel van Die Mannschaft. De ploeg van Joachim Löw moet op 16 juni wel al in de eerste groepswedstrijd afrekenen met Portugal, waarna Ghana en de VS volgen. Kameroen is de een na laatste oefenpartner van Duitsland richting het WK 2014. Maar Kameroen, dat in maart al met 5-1 tegen Portugal onderuit ging, wordt weinig kansen toegedicht bij Unibet. Een gelijkspel staat op 5,50 en een zege zelfs op 10,00.

Duitsland is natuurlijk de grote favoriet voor dit treffen met een notering van 1,27 op de overwinning. Duitsland zal niet onder willen doen voor WK-tegenstander Portugal en Kameroen flink willen verslaan. Winst met minimaal twee goals verschil (bij een 0-1 handicap*) noteert 1,86. Duitsland scoort makkelijk als het in een goede flow komt, dus je kunt ook nog hoger kijken. Een zege met minimaal drie goals verschil (bij een 0-2 handicap) staat op 3,10 bij Unibet.

 

Back To Top