WK play-offs Ronaldo vs Ibrahimovic: wedden op goals en uitslagen

WK play-offs, voetbal. Nog vier Europese tickets voor het WK 2014 in Brazilië zijn te vergeven. De mooiste wedstrijd is Portugal – Zweden, maar de andere duels zijn ook om van te smullen.

Acht nummers twee van de Europese kwalificaties voor het WK 2014 krijgen een laatste kans. De grote vraag is: wie haalt het eindtoernooi in Brazilië? Cristiano Ronaldo of Zlatan Ibrahimovic?

Portugal favoriet tegen Zweden

Kwart voor negen ’s avonds in Lissabon, Portugal. De twee matadoren willen hun land naar het WK voetbal leiden: Cristiano Ronaldo met Portugal en Zlatan Ibrahimovic met Zweden. Portugal moest Rusland voor laten in de groep, maar is favoriet tegen Zweden. Portugal heeft in de breedte dan ook de sterkste selectie. Winst van Portugal staat genoteerd op 1,65 bij Unibet. Winst met minimaal twee goals verschil staat op 2,75.

Maar Zweden kan met de grootste landen mee. Dat weet Duitsland wel na de 4-4 van vorig jaar. Bovendien is Zlatan Ibrahimovic in de vorm van zijn leven. Winst van Zweden kan veel opleveren met een notering van 5,75 daarop. Een gelijkspel noteert 3,80. Een gelijkspel van minimaal 2-2 noteert zelfs 15,00.

Goals van Cristiano Ronaldo of Zlatan Ibrahimovic

Ik verwacht sowieso een wedstrijd met veel goals. De notering van 2,08 op dat beide teams scoren, is een aantrekkelijke bet. Minimaal drie goals in het duel staat ook prettig op 2,04. Minimaal vier goals staat zelfs op 3,65. De superster aan Portugese zijde, Cristiano Ronaldo, staat op 2,00 om te scoren tegen Zweden en op 5,50 voor minimaal twee goals. Een goal van Zlatan Ibrahimovic noteert 3,25. Combineren levert natuurlijk nog meer op.

IJsland wil stuntend naar WK 2014

Nog nooit stond IJsland op een eindtoernooi, maar nu is het heel dichtbij. De ploeg met sterke Nederlandse inbreng treft een prettige tegenstander in Kroatië. IJsland is in eigen huis wel de underdog met 4,00 op de winst. Kroatië staat op 1,95 om te winnen en een gelijkspel noteert 3,45. Als beide teams scoren, kun je bij Unibet profiteren van een notering van 2,10. Voor een goal bij Kroatië tip ik Bayern München-spits Mario Mandzukic op 3,05.

Griekenland en Roemenië hebben buitenkans

Twee andere landen met een gunstige loting zijn Griekenland en Roemenië. Zij ontweken de grote landen en treffen elkaar vrijdag eerst in het Griekse Piraeus. Griekenland was sterker in de groepsfase en legde het nipt af op doelsaldo tegen Bosnië-Herzegovina (25 punten elk). Griekenland is in elk geval favoriet met een notering van 1,90 op winst. Roemenië noteert 4,15 op winst en een gelijkspel staat op 3,25. Ik verwacht dat Griekenland toch aan het langste eind zal trekken. Winst met precies één goal verschil voor Griekenland staat bij Unibet op 3,85. En als je goals van Griekenland verwacht, tip ik Theofanis Gekas met een notering van 3,15 op een doelpunt.

Programma play-offs WK 2014

vrijdag 15 november 2013

20.00 IJsland – Kroatië
20.45 Portugal – Zweden
20.45 Oekraïne – Frankrijk
20.45 Griekenland – Roemenië

Wedden op WK playoffs

Bookmaker Unibet biedt je de beste noteringen en wedden op voetbal maakt de wedstrijd voor jou nog veel spannender! Probeer ook eens live wedden op sport; zet in gedurende de wedstrijd en pak de meest scherpe odds. Voor iedere ingezette euro krijg je het vetgedrukte bedrag terug.

LIVE stream kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de meeste play offs LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct live naar de WK 2014 playoffs en nog veel meer. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op en kun je inzetten op je favoriet en flink verdienen!

Advertorial

Unibet