skip to Main Content

Wedden op Olympische Spelen 2012

Olympische Spelen 2012 Bookmakers

#1 Bwin €25 Welkomstbonus Speel >
#2 Unibet €50 Inschrijf Bonus Speel >
#3 Bet at Home Registreer nu en ontvang €50 Speel >
#4 888 Sport €88 Gratis Bonus Speel >
#5 Betfair €20 Gratis Bet + Cashback Speel >
#6 Stan James £10 Free Bet Matched Speel >

Olympische Spelen 2012. In Londen staan duizenden sporters in de startblokken om te beginnen aan hét mondiale sportevenement van dit jaar: de Olympische Spelen. Eens in de vier jaar vinden de Spelen plaats en het is in de carrière van veel atleten een groot doel een Olympische medaille te winnen. En dan het liefst natuurlijk de gouden medaille.

De Spelen vinden in Londen plaats van 27 juli 2012 tot en met 12 augustus 2012. De heerlijke lange sportzomer is nog lang niet afgelopen! En wilt u extra genieten van alle sporten en het nóg spannender maken, dan kunt u bij verschillende bookmakers wedden op de diverse onderdelen.

En wedden op sport ís spannend. Heeft u tijdens het EK voetbal ingezet? Nagelbijtend op het puntje van uw stoel, hopend dat er nog één doelpunt gescoord wordt, of juist niet? Mooie spanning om thuis nog meer van sport te genieten. En uiteraard om er geld mee te verdienen.

En dat kan ook tijdens de Olympische Spelen. Maar liefst 26 sporten staan op het programma en in tweeënhalve week vinden wel 302 medaille evenementen plaats. Van atletiek tot tennis en van voetbal tot boogschieten. Gedurende de Spelen is er voor ieder wat wils en de inzetmogelijkheden zijn eindeloos.
Wedden op Olympische Spelen 2012

Wed op meer dan 25 sporten! Bookmakers hebben honderden inzetmogelijkheden voor u klaarstaan en zorgen voor extra spanning. En u weet het: voor iedere ingezette euro krijgt u bij een juiste voorspelling het genoteerde (vetgedrukte) bedrag terug! En hoe specifieker u inzet hoe hoger de notering…. Wij tippen u dagelijks.

Bookmaker Bet-at-Home is een aanbieder van weddenschappen die al vroeg heel wat noteringen klaar had staan. Maar ook bookmakers Bwin, 888Sport en Unibet zijn gevestigde namen als het gaat om wedden op sport en zij bieden u prachtige noteringen waarmee u, met een goede voorspelling, een echt lekker extraatje kunt verdienen.

Nederlanders zijn op de Olympische Spelen rijkelijk aanwezig. Veel wordt verwacht van onze Nederlandse zwemsters. Ranomi Kromowidjojo start o.a. op de 4×100 wisselslag in een team met Sharon van Rouwendaal, Moniek Nijhuis, Inge Dekker, Femke Heemskerk en Marleen Veldhuis maar start ook bijvoorbeeld op de 50 meter vrije slag.
Wedden op Zwemmen

Wie wint de 50 meter vrije slag? Unibet noteert:

Ranomi Kromowidjojo: 3,00
T. Alshammar: 3,75
F. Halsall: 4,50
B. Steffen: 6,50
Marleen Veldhuis: 8,00
Inge Dekker: 10,00

Hollanders zijn niet alleen goed in het water, maar ook op het water. In zes klasses van het onderdeel zeilen is Nederland vertegenwoordigd. En naast water staat Nederland ook voor fietsen. Grote namen uit het wielrennen komt u de komende weken in Londen tegen. Zo nemen aan de wegwedstrijd o.a. Robert Gesink , Lieuwe Westra en Niki Terpstra deel en staat bij de dames Marianne Vos aan de start. En vlak onze landgenoten met de tijdritten niet uit!
Wedden op Schermen

Weet Bas een medaille aan zijn degen te rijgen? Bet-at-Home noteert:

Novosjolov: 3,00
Pizzo: 4,00
Kauter: 4,50
Bas Verwijlen: 6,00

Kijkt u eens rond op de sites van de bookmakers en zoek mooie weddenschappen uit. Zet een paar euro in op uw favoriet en wie weet worden die paar euro een paar tientjes waard! Bent u nieuw bij een bookmaker, dan ontvangt u in de meeste gevallen ook een aantrekkelijke startbonus waarmee uw winkansen alleen maar groter worden.
Wedden op Voetbal

Wint Spanje ook het Olympische voetbaltoernooi? Bwin noteert:

Brazilië: 3,25
Spanje: 3,50
Engeland: 7,50

Back To Top