Ga naar hoofdinhoud

Voorspellingen Roda JC – Feyenoord: winst en goal Dirk Kuyt op 3,45

Wedden voetbal – Feyenoord KNVB Beker. Een belangrijke periode breekt aan voor Feyenoord. Aanhaken in de competitie en vanavond zicht houden op de KNVB Beker.

Onderaan het programma overzicht van de KNVB beker kwartfinales.

KNVB Beker: Roda JC – Feyenoord

Vijf wedstrijden op rij verliezen was nog nooit vertoond bij Feyenoord. Allerlei spijtbetuigingen en beloftes tot beterschap komen vanuit De Kuip de voetbalwereld ingestroomd. Vooral van trainer Giovanni van Bronckhorst en aanvoerder Dirk Kuyt natuurlijk. Maar zoals de Feyenoord-fans vaak zingen is het toch vooral ‘geen woorden, maar daden’. Feyenoord moet het op het veld laten zien.

Tegen Roda JC kan Feyenoord zichzelf op meerdere vlakken een groot plezier doen. Het kan de negatieve reeks doorbreken en de ploeg kan zicht houden op een mooie prijs, de eerste sinds 2008 (toen Feyenoord ook de KNVB Beker won).

Veel goals bij Roda JC – Feyenoord

Ik verwacht dat Feyenoord vooral aanvallend veel wil laten zien. Want vier gescoorde goals in de afgelopen vijf duels is natuurlijk belabberd. Feyenoord staat in elk geval favoriet bij bookmaker 888sport met een notering van 1,82. Roda JC noteert 4,00 op de zege.

Maar interessanter is misschien om te kijken naar andere odds. Zo staat er een mooie 1,69 op dat beide ploegen tot scoren komen in Kerkrade. Dat gebeurde ook bij de 1-1 aan het begin van dit seizoen. Minimaal twee goals van Feyenoord staat nog iets hoger met 1,79. Vooral Dirk Kuyt is dus gebrand op succes bij zijn club. De wincast op winst van Feyenoord met een goal van de ervaren aanvoerder geeft een mooi buitenkansje van 3,45.

Programma KNVB Beker kwartfinales

Dinsdag 2 februari
20.45 AZ – HHC Hardenberg 1-0

Woensdag 3 februari
18.30 FC Den Bosch – VVSB
20.45 Roda JC – Feyenoord

Donderdag 4 februari
20.45 PSV – FC Utrecht

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top