Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Uitslagen EK Volleybal: zaterdag halve finale Nederland – Turkije live

UPDATE – Uitslagen EK Volleybal 2015. Nederland heeft gisteren in de kwartfinales met 3-1 (25-16 23-25 25-16 25-16) gewonnen van Polen. De vrouwen treffen morgen het eveneens nog ongeslagen Turkije in de halve finale.

Bondscoach Giovanni Guidetti, de succesvolle opvolger van Gido Vermeulen, is zeer tevreden over zijn dames en hoopt op een ticket voor Rio 2016: “Weet je, als we de Olympische Spelen halen, kunnen we zomaar een medaille winnen. Helaas is het zwaarder om je voor de Spelen te kwalificeren, dan in Rio een prijs te pakken.”

EK Volleybal vrouwen 2015 – Nederland vs Polen. Nederland telt weer mee in het volleybal. De vrouwen staan in de kwartfinale van het EK tegenover Polen. En Nederland heeft vertrouwen.

EK Volleybal vrouwen live stream

De vrouwen van Nederland zijn erg sterk bezig op het EK volleybal 2015. Na een sterke poulefase treffen ze nu dus Polen in de kwartfinale. En dat is een tegenstander die Oranje al heeft verslagen dit toernooi. In de groep was Nederland al met 3-1 te sterk. En op de World Grand Prix afgelopen juli werd het zelfs 3-0 voor de Nederlandse dames.

Nederland favoriet

Bovendien verloor Polen ook al van Italië. Maandag was Nederland met liefst 3-0 te sterk voor Italië. Dat verraste zelfs de Italiaanse bondscoach van Nederland, Giovanni Guidetti: “Het was fantastisch. De speelsters gaan elke dag beter en beter spelen. Ik ben elke dag meer onder de indruk van ze.”

Polen had meer moeite om in deze kwartfinale te komen. In de play-offs had Polen vijf sets nodig (15-12 in de derde set) om Wit-Rusland opzij te schuiven.

Bij de bookmakers zijn de Nederlandse dames de favoriet. Oranje noteert 1,06 voor winst tegen Polen. Absolute favorieten voor de titel zijn Nederland @3,50 en Servië @3,75. Alle wedstrijden van het EK Volleybal vandaag kun je gratis live stream kijken!

Myrthe Schoot vindt het fijn dat zij en haar ploeg Polen eerder al zijn tegengekomen dit toernooi. “Wij gaan van eigen kracht uit maar je houdt natuurlijk altijd rekening met de tegenstander. Van Polen weten we vrij veel.”

Programma EK Volleybal

kwartfinales, donderdag 1 oktober 2015

17.00 Rusland – Italië
17.30 Turkije – Duitsland
20.00 Nederland – Polen
20.30 Servië – België

Back To Top