skip to Main Content

Nederland – Argentinië Hockey World League vierde ronde in India

Hockey World League 2014. Vandaag starten de Nederlandse hockeymannen de vierde ronde in de Hockey World League in New Dehli, India. De Hockey World League is een nieuw toernooi waarvoor landen van over de hele wereld zich kunnen inschrijven voor de voorrondes.

Tickets WK Hockey 2014 op het spel

Naast de Hockey World League titel kunnen ook startbewijzen verdiend worden voor het WK Hockey en de Olympische Spelen. Voorheen was het voor kleinere hockeylanden niet mogelijk kans te maken op een dergelijk groot toernooi.

Inmiddels is het hockey toernooi aanbeland bij de vierde en tevens finaleronde. Alleen Australië, Argentinië, België, Engeland, Duitsland, India, Nederland en Nieuw-Zeeland zijn nog over. Een plek bij de eerste drie in de Hockey World League levert een ticket naar het WK Hockey 2014 op dat van 31 mei t/m 15 juni 2014 speelt in Den Haag.

Nederland – Argentinië

11.30 uur. In navolging van de Nederlandse vrouwen mogen ook de mannen het in de Hockey World League opnemen tegen de Argentijnen. Het Nederlandse hockeyvrouwen wisten begin december de Hockey World League al te winnen. In de halve finale werd gastland Argentinië verslagen, in de daarop volgende finale werd Australië met maar liefst 5-1 van de mat geveegd.

Nu is het de beurt aan de Nederlandse mannen om te schitteren, zij staan bij 888sport genoteerd op 1,30 om dit duel te winnen. Argentinië is alles behalve een gemakkelijke tegenstander, bij een overwinning van de Zuid-Amerikanen krijg je bijna 7 keer je inzet terug (6,75). Nederland als winnaar van de Hockey World League is genereus geprijsd met een notering 3,50.

Ook Australië, India en Duitsland vandaag in actie

Naast Nederland vs Argentinië worden er vandaag nog drie andere wedstrijden gespeeld.

De directe concurrenten van de Nederlandse hockeymannen, Duitsland en Australië, spelen vandaag ook. Duitsland neemt het op tegen Nieuw-Zeeland en Australië staat tegenover België. Duitsland en Australië worden samen met Nederland gezien als de grote favorieten voor het winnen van de Hockey World League.

Duitsland vs Nieuw-Zeeland

13.30 uur. De Duitsers staan genoteerd op 1,22 om van Nieuw-Zeeland te winnen. De Kiwi’s zijn de zware underdog, denk jij dat ze voor een verrassing kunnen zorgen? Dan krijg je daar 9,00 keer je inzet voor terug! Dubbele kans (winst of gelijkspel) voor Nieuw-Zeeland is bij 888Sport beschikbaar voor 3,60.

Denk jij voorafgaand aan deze vierde ronde dat Duitsland de Hockey World League wint? Speel deze weddenschap direct tegen een notering van 2,75!

Engeland vs India

15.30 uur. Ook gastland India mag vandaag aantreden, zij nemen het om 15.30 uur op tegen Engeland.

Het gastland heeft thuisvoordeel en doet daardoor niet heel veel onder voor de opponent uit Europa, voor een overwinning van India krijg je 3,5 keer je inzet terug. De Engelsen zijn favoriet en staan genoteerd op 1,70 bij winst.

Australië vs België

Australië trapt de vierde ronde van de Hockey World League af met een wedstrijd tegen België. Australië wordt gezien als één van de favorieten waardoor een notering van 1,20 is dan ook niet heel verrassend voor een overwinning van de Aussies. 888sport verwacht dat Australië het goed gaat doen op de Hockey World League, als zij dit toernooi winnen krijg je daar bijna drie keer je inleg voor terug (2,85).

Wedden op Hockey

Durf jij het aan een gokje te wagen op de Hockey World League? Meld je direct aan bij 888sport en ontvang een mooie welkomstbonus!

Bookmaker 888Sport biedt je de beste noteringen en wedden op hockey maakt de wedstrijden voor jou nog veel spannender! Probeer ook eens live wedden op sport; zet in gedurende de wedstrijd en pak de meest scherpe odds.
Advertorial

888sport

Back To Top