Ga naar hoofdinhoud

NEC Nijmegen glorieus naar titel Jupiler League

Voorspellingen Jupiler League – NEC. Onverslaanbaar, oppermachtig, ongelofelijk. Zomaar drie woorden om het seizoen van NEC in de Jupiler League te omschrijven. De ploeg van Ruud Brood gaat als een raket terug naar de Eredivisie en kan dat in prachtige stijl doen. En met een record.

NEC – Jupiler League weddenschappen voetbal

In het seizoen 1987/88 werd RKC kampioen in de Eerste Divisie met, omgerekend naar het driepuntensysteem, 96 punten. NEC heeft nu 80 punten en nog acht wedstrijden voor de boeg, dus een maximum van 104 punten. RKC speelde weliswaar twee wedstrijden minder (36), maar dan nog kan NEC met acht zeges daar bovenuit. Ook het grootste verschil met de nummer twee ooit, eveneens van RKC uit 1987/88 met 26 punten, kan sneuvelen. NEC staat nu 21 punten voor op FC Eindhoven en 25 op Roda JC.

De Nijmeegse trein dendert dit seizoen over iedereen heen. 30 wedstrijden eindigden in 26 overwinningen, 2 gelijke spelen en slechts 2 nederlagen. Vandaag kan NEC al Jupiler League kampioen worden als het een beter resultaat neerzet qua punten behalen dan FC Eindhoven. De Brabanders spelen tegen Sparta, een wedstrijd die in december nog eindigde in een 2-0 overwinning voor de Rotterdammers.

MVV Maastricht – NEC Nijmegen

NEC speelt tegen MVV, de nummer 16. Op 21 december won NEC nog met 4-1 in De Goffert van de club uit Maastricht. En gezien het enorme doelsaldo van 83-24 verwacht ik ook nu een ruime zege voor de Nijmegenaren. Winst met minimaal twee goals verschil noteert bij de bookmakers al 2,05. En winst met minimaal drie goals verschil, zoals in december, heeft een heerlijke 3,45 staan. En als de spitsen van NEC het echt op hun heupen krijgen, kun je ook kijken naar de notering van 4,10 op minimaal vier Nijmeegse goals.

VVV-Venlo hoopt op periodetitel Jupiler League

De kaarten voor de play-offs om promotie zijn echter nog lang niet geschud. Almere City en FC Oss hebben verrassend een periodetitel gepakt, waardoor een aantal clubs nog zijn best moet doen. VVV-Venlo verspeelde bijvoorbeeld de derde periodetitel, waardoor het nu op de wip zit om deelname aan de play-offs.

Na drie zeges op rij gaat het echter weer goed. VVV leidt in de Jupiler League de vierde periode met de maximale negen punten en ook op de ranglijst staan ze er degelijk voor. Ik verwacht dat VVV morgen tegen Fortuna Sittard weer drie punten pakt, genoteerd op 1,65 bij de bookmakers. Winst zonder tegengoal is ook een goede optie om de winstmarge te vergroten. VVV won immers de laatste drie wedstrijden met 3-0, 1-0 en 4-0. Winst zonder tegengoal op Fortuna Sittard noteert een mooie 3,00.

De Graafschap moet aanhaken

Een andere ploeg die nog goed weet hoe het is om in de Eredivisie te spelen, is De Graafschap. De Superboeren hebben ook nog geen periodetitel en moeten nu nog drie ploegen boven zich dulden in de vierde periode. Op de Jupiler League ranglijst is het ook nog kantje boord met een achtste plaats. Maar 8 punten uit de laatste vier wedstrijden is een goed teken. Ik verwacht dat De Graafschap die goede lijn gaat doorzetten morgen thuis tegen Jong Ajax. 1,60 op winst van De Graafschap valt zelfs mooi te combineren met andere bets hier boven.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top