Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Wedden op kwartfinales Champions League: eerste goal Zlatan op 4,90

Kwartfinales Champions League – voetbal. De loting van de kwartfinale Champions League heeft twee puissant rijke ploegen aan elkaar gekoppeld. Chelsea staat al langer in de Europese top, maar Paris Saint-Germain is absoluut niet bang voor Jose Mourinho en co. Real Madrid zoekt intussen revanche tegen Borussia Dortmund.

Paris Saint-Germain favoriet tegen Chelsea

De Franse thuisploeg stevent dit seizoen af op een simpele landstitel. Het ambitieuze AS Monaco kon blijkbaar geen titelstrijd kopen. Bij Paris Saint-Germain zijn ze juist erg goed op elkaar ingespeeld en hebben ze in Zlatan Ibrahimovic een veelzijdige wereldspits. PSG verloor op 22 januari voor het laatst een duel en won 11 van de laatste 12 wedstrijden. De Parijzenaren staan nu bij 888sport op 2,00 om van Chelsea te winnen. Chelsea is enigszins verrassend de underdog. Winst van The Blues noteert 4,10.

Ik verwacht juist dat Chelsea redelijk goed mee kan komen met Paris Saint-Germain. Daarom is de notering van 2,02 op een gelijke stand bij rust al een mooie en ook de notering van 3,30 op een gelijkspel na 90 minuten. Paris Saint-Germain is verdedigend erg sterk en staat op 2,95 om zonder tegendoelpunt te winnen.

Natuurlijk zijn alle ogen gericht op Zlatan Ibrahimovic. De sterke en ervaren Zweed staat op 2,20 om te scoren in zijn Parijs en op 4,90 om de score te openen. Bij Chelsea staan de noteringen sowieso hoog. Zo staat Eden Hazard bij 888sport op 4,90 om überhaupt te scoren.

Real Madrid sterk genoeg om Borussia Dortmund te verslaan

De andere Champions League kwartfinale van vanavond is een herhaling van een halve finale van vorig seizoen. Toen ging Borussia Dortmund naar de finale door een 4-1 overwinning thuis met vier goals van Robert Lewandowski. Dit keer laat Real Madrid zich als het goed is niet verrassen. De Koninklijke is veruit favoriet met een notering van 1,36 op winst. Borussia Dortmund staat op liefst 8,25 om te winnen en een gelijkspel noteert 5,40.

Real Madrid is dan ook beter in vorm, ondanks verlies tegen FC Barcelona en Sevilla vorige week. Zelfs een overwinning met minimaal twee goals verschil staat op 1,88 bij 888sport. Een zege met precies twee goals verschil (inzetten op gelijkspel bij een 0-2 handicap) valt zeker te overwegen met een mooie notering van 4,75. Cristiano Ronaldo staat met 1,53 als hoogste genoteerd op een goal. 888sport zet zelfs 2,30 op dat hij niet scoort. Maar ik zou graag kijken naar Karim Benzema. De Franse spits staat op een mooie 2,00 om te scoren tegen Dortmund.

 

Back To Top