skip to Main Content
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Wedden WK Darts 2016: Michael van Gerwen topfavoriet @2,00

Darten – Wedden op WK Darts 2016. Ben jij een echte darts liefhebber en kun je niet wachten tot het PDC WK Darts volgende week begint? Maak van het dartstoernooi een groot feest en verdien met gokken op het WK Darten! Bij bookmaker 888sport staan al honderden weddenschappen voor je klaar. Doe je voorspelling nu al en verhoog de spanning van iedere partij. Wie weet ga jij rijk het nieuwe jaar in …

Wedden WK Darts – Michael van Gerwen

Vorig jaar liep het uit op een teleurstelling voor Michael van Gerwen. De Brabander had de titel in handen en wilde die o zo graag verlengen. Maar Mighty Mike werd in de halve finale door Gary Anderson uitgeschakeld en de Schot won uiteindelijk het toernooi door in de finale Phil Taylor met 7-6 te verslaan. Had je dat weten te voorspellen, dan had je dat dik geld opgeleverd.

Dit jaar zijn er nieuwe kansen voor Michael van Gerwen. Hij is met een notering van 2,00 de absolute topfavoriet bij bookmaker 888Sport. Dat houdt in dat voor iedere euro die je inzet op winst van Van Gerwen, je er 2 euro voor terugkrijgt. Phil Taylor staat op 6,00 en winst van Gary Anderson noteert 7,50.

Interessant wordt het helemaal als je weet dat 888sport drie keer de winst uitkeert aan nieuwkomers! Heb je dus nog geen account maar maak je er nu een aan, dan levert een tientje op Van Gerwen @2,00 je dus zomaar 54 euro op!

Raymond van Barneveld

Bij 888Sport kun je op iedere wedstrijd van het WK Darts 2016 inzetten, van de eerste ronde tot de finale. Neem bijvoorbeeld de eerste wedstrijd van Raymond van Barneveld op 20 december tegen Dirk van Duijvenbode. Barney is de dikke favoriet met 1,12 dus dat is niet zo heel interessant. Bij de bookmaker zijn echter meer weddenschappen op de wedstrijd beschikbaar. Wat wordt de eindstand? 3-2 noteert 3,00. Valt er een negendarter? Het levert 41,00 per ingezette euro op!

Zo zijn er voor alle wedstrijden op het PDC WK Darts vele inzetmogelijkheden. Voorspel behalve de winnaars, eindstanden ook de hoogste check-outs! Het maakt iedere wedstrijd zoveel leuker. En meedoen kan al voor 1 euro! Vergeet vooral niet te denken aan de gevaarlijke outsiders. Hoe gaat James Wade het doen, Adrian Lewis of Peter Wright? Zet je in op winst van een van deze darters, dan maak je een echte klapper. Wade staat op 21,00, Lewis op 17,00 en Wright op 23,00.

Meer weten – voorspellingen darts

Wedden op darten kan bij veel aanbieders. Bookmaker 888sport heeft echter zo’n superactie met de uitkering van 3x je winst, dat zij dit WK Darts het beste adres zijn voor jouw bet!

Back To Top