Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Feyenoord – Ajax voorspelling uitslag: Klassieker in De Kuip 1-1

Feyenoord – Ajax, voorspellingen voetbal klassieker. Het Legioen kijkt na de matige resultaten met weinig zelfvertrouwen vooruit naar de Klassieker in de Eredivisie tussen Feyenoord en Ajax. De Rotterdammers snakken naar een overwinning op de aartsrivaal.

Feyenoord – Ajax voorspellingen klassieker

Met slechts één overwinning in de eerste vijf competitieduels is Feyenoord onder trainer Fred Rutten beroerd begonnen aan het nieuwe Eredivisieseizoen. De Rotterdammers leden vorige week een beschamende nederlaag tegen promovendus Willem II (1-2) en waren doordeweeks kansloos in de Europa League-wedstrijd bij Sevilla (2-0). In dat duel was goed te zien dat het Feyenoord momenteel aan zelfvertrouwen ontbrak en dat baart de supporters zo vlak voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen ernstige zorgen.

Wat wordt de eindstand? Wedkantoren noteren 11,00 voor 0-1, 10,50 voor 1-0 en 7,50 voor 1-1.

Ajax net iets beter in vorm

Ook tegenstander Ajax steekt niet in blakende vorm, maar de ploeg van trainer Frank de Boer kon doordeweeks moed putten uit een verdienstelijk 1-1 gelijkspel tegen de Franse landskampioen Paris Saint-Germain. De Amsterdammers hadden in de slotfase van het Champions League-duel zelfs nog serieuze mogelijkheden op de overwinning, al zou dat wel een beetje teveel van het goede zijn geweest. “Maar ik heb in ieder geval weer dingen gezien waar we op kunnen voortborduren”, liet De Boer na afloop van de wedstrijd weten aan de NOS.

Valt er een rode kaart vandaag? Ja noteert 3,80 en nee 1,22.

Tweede Klassieker 2014

Het is de tweede keer dat Feyenoord en Ajax elkaar in 2014 in De Kuip treffen. Op 2 maart troffen beide ploegen elkaar in competitieverband in Rotterdam. Destijds kwam Feyenoord op voorsprong door de inmiddels naar Southampton vertrokken Graziano Pellè, maar via doelpunten van Kolbeinn Sigthórsson en Joël Veltman trok Ajax alsnog aan het langste eind. Kenneth Vermeer, die inmiddels in het shirt van Feyenoord keept, zat destijds op de bank bij de latere landskampioen.

Scoort Kolbeinn Sigthórsson? Het staat bij de bookmakers genoteert op 3,20. Een eerste goal is 7,00 waard. Denk je dat Mitchell te Vrede voor Feyenoord scoort? De odds zijn 3,10.

Kenneth Vermeer

De sluitpost maakte deze zomer de pikante overstap van Amsterdam naar Rotterdam en staat zondag hoe dan ook onder de lat bij de Stadionclub. De transfer van Kenneth Vermeer zorgde voor chagrijn bij Frank de Boer, die Vermeer niet aan een directe concurrent wilde verkopen, maar de deal achter zijn rug toch beklonken zag worden. Of Vermeer zijn oude club gelijk van scoren af kan houden, is nog maar de vraag. Ajax presteert namelijk vaak goed in De Kuip en lijkt op voorhand over meer kwaliteit én vertrouwen te beschikken dan de eeuwige aartsrivaal.

Back To Top