skip to Main Content

Exclusieve deal Wedden op Oranje: 660 euro EXTRA voor titel WK 2014

Exclusieve actie 888Sport – wedden op WK voetbal 2014. 888sport heeft een hele speciale actie in het leven geroepen voor Nederlandse lezers van Bet.nl. Je krijgt maar liefst 66 keer je inzet terug als je een wereldtitel voor Oranje juist voorspelt. Bovendien krijg je zomaar 88 euro aan gratis bets!

Megawinst bij wereldtitel Oranje

Vier jaar geleden was het Nederlands elftal al dicht bij het schrijven van geschiedenis. Helaas was Spanje in de vorm van Andrés Iniesta net iets gelukkiger in de finale van het WK 2010 in Zuid-Afrika. Oranje heeft nog wel dezelfde toppers van weleer met onder meer Arjen Robben, Robin van Persie en Wesley Sneijder.

Wedden op sport bij 888sport is sowieso al interessant, maar dat wordt het nu nog meer met deze twee acties! Zo biedt 888sport alleen via Bet.nl de mogelijkheid om 660 euro te winnen op een wereldtitel van Oranje. Je hoeft je alleen maar via Bet.nl in te schrijven en 10 euro in te zetten op de WK-titel voor Oranje. Ongeacht de notering krijg je sowieso 66 keer die 10 euro terug (660 euro) als het uitkomt!

Dus bovenop je gewonnen weddenschap krijg je extra 660 euro! Deze actie geldt exclusief voor mensen die een nieuw account openen via Bet.nl. Bestaande klanten kunnen helaas niet profiteren van deze toppromotie.

88 euro aan gratis bets bij 888sport

Daarnaast kun je ook profiteren van gratis geld om in te zetten bij 888sport. Als je je als nieuwe klant registreert bij 888sport, kom je in aanmerking voor de gratis weddenschappen. Het enige wat je hoeft te doen is bets van minimaal 10 euro af te sluiten op noteringen van minimaal 2,00,  en om de drie bets krijg je een Free Bet Token van 10 euro!

Dus na je eerste bet van minimaal 10 euro op een notering van minimaal 2,00 krijg je al zo’n Free Bet Token van 10 euro! Vervolgens krijg je telkens zo’n token bij elke derde bet. Dus bij de vierde, zevende tiende, dertiende, zestiende en negentiende weddenschap. Bij de tweeëntwintigste bet krijg je een token van maar liefst 18 euro. Dus zelfs als je een bet verliest, dan maak je dat nog goed met een token.

Kijk voor alle voorwaarden op 888sport en pak je winst! Een account openen is gratis en eenvoudig. Geld storten op je 888sport wedaccount kan op heel veel manieren waaronder iDeal.

Advertorial

888sport

Back To Top