Deontay Wilder – Tyson Fury boksen om titel WBC: KO voorspellen

Voorspellingen Deontay Wilder – Tyson Fury
Wedden boksen

Zondagmorgen om 6:00 uur Nederlandse tijd bokst Tyson Fury in Los Angeles tegen Deontay Wilder. De inzet is de wereldtitel bij de zwaargewichten van de WBC. Wilder is de titelhouder, Fury veroverde in het verleden al de zwaargewichtentitel bij de WBA, WBO, IBF en IBO.

Tyson Fury lijkt niet fit genoeg om het gevecht te winnen. Wilder verdedigde de titel al zeven keer met succes en deelt de ene knock out na de andere uit. Gokken op een KO tegen Fury levert je 2.00 x je inleg op dit weekend. Lees verder voor meer odds.

Deontay Wilder – Tyson Fury boksen

Wil een bokswedstrijd ook aandacht trekken buiten het bokswereldje zelf, dan is er een spraakmakende vechter nodig. Enter Tyson Fury, een van de meest markante boksers ooit.

In november 2015 versloeg hij de onverslaanbaar geachte Wladimir Klitschko, daarna draaide een positieve dopingtest van de Brit een rematch de nek om. En vervolgens belandde hij in een zwart gat, kwam hij tientallen kilo’s aan en leek het over met het boksen.

Nog nooit verloren

Tyson Fury Boksen gokken bookmakers | GettyInmiddels is Fury weer afgetraind en spuit hij het soort teksten dat fans willen horen: “Ik ben klaar om te boksen, om te vechten, om heel diep te gaan. Voor het geld doe ik het niet. Voor mij is het geen betaaldag. Ik ben hier maar voor één ding en dat is winnen.”

Zowel Tyson Fury (30) als de Amerikaan Wilder (33) hebben in hun professionele carrière nog geen enkele partij verloren. Wilder heeft veertig gevechten na elkaar gewonnen, Fury staat op 27 zeges.

Gaat Wilder weer met KO winnen?

De Gypsy King heeft in de aanloop naar dit grote evenement twee gevechten gewonnen en stond veertien ronden in de ring. Is dat genoeg om een beest als Wilder te bedwingen?

Wilder heeft in liefst 39 van die 40 zeges een knock out uitgedeeld en verdedigde de bokstitel die nu op het spel staat al zevenmaal succesvol. Zijn laatste gevecht was in maart 2018 tegen Luis Ortiz, toen hij in de tiende ronde licht achterstond en toch nog de KO uitdeelde.

Tyson Fury lijkt niet fit

De voorbereiding van Tyson Fury op dit treffen is verre van optimaal: zestig kilo aankomen, teveel drank en drugs benutten, weer afvallen en in drie jaar tijd maar twee professionele gevechten, beide tegen een onaanzienlijke tegenstander. In de tussentijd was en bleef Wilder fit en verbrijzelde hij wel gerenommeerde boksers.

Gokken op Wilder – Fury

Wedden op vechtsporten – boksen? Deontay Wilder staat voor winst op 1.57, gokken op een zege voor Tyson Fury levert je 2.45 x je inleg op en onbeslist 26.00 x. Het gevecht duurt maximaal twaalf ronden. We tippen dat het binnen tien ronden is geklaard op met een odd van 2.20 bij bookmaker Mr Green Sport.