Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Betfair verkoopt aandelen en bookmakers Premier League clubs

Casino nieuws. Betfair heeft 50 procent van hun aandeel in Betfair Australia verkocht aan Crown Resorts, de samenwerking wordt voortgezet als joint venture. Zowel Betfair als Crown zijn opgericht in 2004. Betfair Australia biedt verschillende spellen voor spelers op de Australische markt. Eerder dit jaar waren er al geruchten dat Crown Resorts een deel van Betfair Australia zou overnemen. Betfair Australia zal niet helemaal van het toneel verdwijnen, nu de deal rond is zal Betfair Australia Crown Resorts nog steeds bijstaan in het aanbieden van online spellen in Australië.

Meer Premier League clubs met bookmakers als commerciële partner

Premier League clubs Southampton en Leicester City hebben allebei bookies als nieuwe commerciële partners aangetrokken. William Hill is de nieuwe officiële partner van Southampton, de ploeg van Ronald Koeman eindigde achtste het afgelopen seizoen. Over de lengte van het contract hebben beide partijen niets bekendgemaakt.
Leicester City promoveerde afgelopen seizoen vanuit de Championship naar de Premier League en heeft in 666bet een partner gevonden voor komend seizoen.

Online gokken wordt legaal in Nederland

Online gokken wordt legaal in Nederland. Voor bedrijven wordt het mogelijk een vergunning aan te vragen voor een website die zich richt op de Nederlandse markt.
Wel worden er strenge voorwaarden verbonden aan een dergelijke vergunning. Zo moet er eerlijk gespeeld worden op deze sites en wordt gecontroleerd op ze hun klanten ook daadwerkelijk uitbetalen. Daarnaast moet een klein deel van de winst worden afgedragen aan antiverslavingsorganisaties. De nieuwe wet gaat 1 januari 2015 in.

Back To Top