Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Woeste Wang dreigt met massa-ontslag bij ADO Den Haag

Voetbal – ADO Den Haag. Na lange stilte heeft voorzitter Hui Wang gereageerd op de malaise bij ADO Den Haag. En de Chinees is woest.

Hui Wang: ADO wordt niet verkocht

Het bedrijf van Hui Wang, United Vansen, nam ADO Den Haag vorig jaar over. De club hoopte met de vermogende eigenaar grote sportieve stappen te kunnen zetten. Maar het tegendeel bleek waar. ADO Den Haag dreigt onder curatele van de KNVB te worden gesteld, omdat beloofde betalingen van Vansen United uitblijven. De club en supporters waren boos op Wang, die zich een tijd lang niet liet zien en horen. Tot nu.

“De club wordt niet verkocht. Het hele management kan worden vervangen, ik kan ook weg, maar de club is van Vansen en dat blijft zo. Wie niet mee wil werken, is vrij om te vertrekken. ADO moet ophouden mij, de baas, in het openbaar door het slijk te halen”, aldus Wang. “Net als ieder mens is bij mij de maat op een gegeven moment vol. Ik heb nog een greintje tolerantie”, aldus de felle voorzitter in De Volkskrant.

Hui Wang dreigt met ontslagen bij ADO

De voorzitter gaat niet in op het uitblijven van zijn beloofde betalingen, maar haalt juist hard uit naar het management. “Als er niet snel verbeteringen komen sluit ik dat soort extreme maatregelen niet uit. In de aandeelhoudersvergadering van Vansen gaan we stemmen om het gehele management bij ADO te vervangen. Hebben ze het nu moeilijk? Wacht maar tot de nieuwe, keiharde baas er is. Dat wordt pas echt oncomfortabel.”

Back To Top