WK voorspellingen voor de groepswedstrijden

Welkom bij het WK 2018 in Rusland. In deze voorbeschouwing gaan we je de beste betting tips geven voor dit toernooi. Je hebt talloze mogelijkheden om de wedden. Juist met dit soort toernooien maken de bookies er optimaal gebruik van om je te verleiden tot veel verschillende weddenschappen.

Eens kijken welke bets er voor mij uitspringen waar zeker een poging mee te wagen valt. Laten we beginnen met de voorspellingen voor de groepswedstrijden (helemaal onderaan de overige WK tips).

Voorspellingen groepsfase WK 2018

Groep A: Uruguay, Egypte, Saudi Arabië, Rusland

In deze WK groep springt Uruguay er voor mij uit. Als je kijkt naar de rest van de landen moeten ze deze poule met gemak kunnen winnen en als 1e eindigen. Gokken op Uruguay als winnaar van groep A levert je bij de bookmakers 1.75 per ingezette euro op.

Gastland Rusland zal het heel erg moeilijk krijgen om door te gaan naar de volgende ronde. Ik zie dat ook niet gebeuren. Als Mo Salah op tijd fit is (wat wel te verwachten is) bij Egypte dan zie ik Egypte als 2e eindigen. Inzetten op Egypte to Qualify levert 2.50 keer je inleg op.

Als je iets meer risico wilt nemen dan pak je de weddenschap Straight Forecast: 1. Uruguay en 2. Egypte voor odds van 5.50. Dat betekent dat ze precies zo moeten eindigen. Uruguay op 1 en Egypte op de 2e plek.

Marokko verrassing in groep B

Groep B: Spanje, Portugal, Iran, Marokko

Dit is een hele interessante groep. Marokko heeft het in de voorbereidingen geweldig gedaan en is dan ook de ploeg om voor uit te kijken in deze poule.

Voorspellingen gokken Marokko wk voetbalDe bookies zien Spanje als terechte favoriet, maar ze zien ook Portugal als favoriet. Dat is begrijpelijk aangezien ze de regerend Europees kampioen zijn. Toch vind ik ze naar aanloop van dit WK voetbal niet overtuigend genoeg en ik denk dan ook dat Portugal uitgeschakeld wordt in de groepsfase. Deze bet staat genoteerd op 4.50 bij bookmaker Mr Green.

Marokko to Qualify staat genoteerd op 5.00. Prima speelbaar en ik denk dat de Marokkanen de verrassing zijn van deze groep. De weddenschap Straight Forecast: Spanje op 1 en Marokko op de 2e plek levert je 7.00 per ingezette euro op. Te hoog om niet te spelen wat mij betreft!

Portugal gaat ‘m niet worden

Er is nog een weddenschap die eruit springt voor mij en dat is Portugal to Score Under 6.5 Group Stage Goals @1.83. Dit is een hele zware poule om door te komen en dan moet Portugal al gemiddeld 2 goals per wedstrijd scoren. Dat gaat niet gebeuren in mijn ogen en de odd ligt te hoog om niet te spelen. Let’s Go!

Weddenschappen Denemarken

Groep C: Denemarken, Peru, Australië, Frankrijk

In deze groep is Frankrijk de terechte favoriet. Maar ook Denemarken is een uitstekende ploeg. Dit land scoort er gemakkelijk op los. Eriksen is bij Denemarken een zeer belangrijke speler en hij verkeert op het moment in topvorm.

Wedden op Eriksen topscorer van Denemarken @2.60 is dan ook prima te spelen. Hij speelt achter de spitsen en is ook nog eens de man die de vrije trappen neemt en de penalty’s – zeker een poging waard. Denemarken to Qualify staat bij bookmaker Mr Green genoteerd op 1.72.

Australië slechtste in de groep

Australië heeft op dit WK voetbal in Rusland niet veel te zoeken. Het enige lichtpuntje is dat onze trainer Bert van Marwijk bondscoach is, maar dat neemt niet weg dat ze de slechtste zijn in deze poule. Ik zie het dan ook somber is voor Australië. Deze bet is prima speelbaar: Australië 4e plek Group Stage @1.85. Laat deze weddenschap niet aan je voorbij gaan!

Gokken op Argentinië en Kroatië

Groep D Nigeria, Kroatië, IJsland, Argentinië

Argentinië moet op papier zeker door doorgaan naar de laatste 16. Er wordt veel geschreven dat dit team niet stabiel genoeg is om indruk te maken op dit WK. De statistieken zeggen echter iets anders en ik geloof dan ook dat ze doorgaan naar de volgende ronde.

Kroatië heeft dit toernooi ook weer een sterk elftal. Ze maken dan ook de meeste kans om door te gaan. Ik verwacht dat Argentinië samen met Kroatië door gaat naar de volgende ronde. Deze bet is te spelen @1.85 als Dual Forecast. Dat wil zeggen dat het niet uitmaakt wie 1e of 2e wordt.

Argentinië moet groeien in het WK

Wat ik ook ga spelen is de bet Kroatië wint groep D @3.00. Zeker een poging waard omdat ik denk dat Argentinië moet groeien in het WK en iets later op stoom komt.

Beste weddenschap groep E

Groep E Zwitserland, Brazilië, Servië, Costa Rica

Er is geen twijfel mogelijk dat Brazilië favoriet is van deze groep. Niet alleen deze groep, maar ik denk zelfs favoriet om het WK voetbal te winnen. Als ik ga kijken naar wat de beste weddenschap die in deze groep te spelen is, is dat m.i. Zwitserland to Qualify @2.10. Costa Rica is niet meer het team wat het een aantal jaar geleden is geweest. Servië heeft een leuk team, maar is niet goed genoeg om door te gaan naar de volgende ronde.

De quotering van 3.40 bij bookmaker Mr Green op de Straight Forecast: 1.Brazilië 2. Zwitserland is aantrekkelijk.

Voorspelling Zwitserland

Ook prima te spelen is de bet: Zwitserland Eliminated in the last 16 tegen een quotering van 3.00. Dit is een hele leuke en goede weddenschap. Er vanuit gaande dat Zwitserland 2e wordt in de groep, komen ze in de volgende ronde van het het speelschema WK voetbal uit tegen de nummer 1 van Groep F. Dat zal hoogstwaarschijnlijk Duitsland zijn. Dit is de wedstrijd waarin Zwitserland wordt uitgeschakeld.

Voorspellingen Duitsland

Groep F Zuid Korea, Zweden, Mexico, Duitsland

Terechte favoriet in groep F is Duitsland. Ik verwacht dat ze zonder moeite 1e worden in de poule. Zweden en Mexico zullen gaan strijden voor plek 2.
Huidig wereldkampioen Duitsland is samen met Brazilië bij de bookmakers favoriet om het WK te winnen. Op de pagina wedden op WK voetbal vind je de actuele odds.

Een goede weddenschap voor groep F is Zuid Korea to Finish Bottom @1.72. Prima speelbaar. Zuid Korea to Score Under 2.5 Group Stage Goals staat genoteerd op 1.80. Zeker de moeite waard om deze bet erbij te pakken. Voor de rest laat ik deze groep met rust.

Gokken op België winnaar groep G

Groep G Engeland, Tunesië, Panama, België

Dit is een mooie loting. Met Engeland en België in dezelfde groep geloot. België heeft een gouden generatie en zal het dit WK toch echt moeten laten zien. Er staat ook genoeg druk op Engeland. Ze hebben genoeg kwaliteit, maar toch behalen ze matige resultaten de laatste jaren.

Panama mag blij zijn dat ze op het WK 2018 mogen spelen, voor de rest zullen ze er weinig te zoeken hebben. Tunesië heeft toch een aardig team, alleen jammer dat hun topspeler wegens een blessure helaas niet meedoet. Oppassen dus.

Beste bets WK poule G

Voorspellingen wedden België wk voetbalDe beste bets voor de groep zijn: België winnaar Groep G op 1.83. Ik verwacht dat Engeland 2e wordt in de groep. Deze weddenschap levert je 2.20 keer je inleg op. Samen als Straight Forecast: 1. België 2. Engeland pak je 2.40 per ingezette euro.

Wat ook een gokje waard is: Panama 0 Groep Points @2.75.
België, Engeland en Tunesië zijn naar mijn mening veel te goed voor dit land. Ik denk dat ze al blij mogen zijn als ze al een doelpunt mee kunnen pikken laat staan een gelijkspel. Prima tip om een gokje erop te wagen.

Polen krijgt het zwaar in groep H

Groep H Senegal, Polen, Japan, Colombia

Dit is de meest gekke groep van het WK 2018. Voor mij is Colombia licht favoriet in deze poule. Maar de gevaarlijkste outsider is voor mij Senegal. Senegal heeft Mané tot zijn beschikking en de hele goede verdediger Koulibaly die speelt bij Napoli. Senegal to Qualify staat genoteerd op 2.25. Dat is de beste weddenschap voor deze groep om te spelen.

Polen zal het heel erg zwaar krijgen om zich te kunnen kwalificeren voor de volgende ronde. Japan to finish bottom staat bij de WK bookmakers genoteerd @2.30. Ook een aardige notering en het staat wat mij betreft te hoog om niet te spelen.

Winnaar WK voorspellen – de outrights

Als ik ga kijken wie er de meeste kans maakt om het toernooi te winnen zeg ik Brazilië of Spanje. Brazilië heeft op tijd Neymar terug en hij begint weer fit te raken en zal weer zeer belangrijk zijn voor zijn team. Brazilië wint het WK staat bij de goksites genoteerd @5.00.

Spanje heeft dit WK ook weer een ijzersterke selectie en zal zeker een goede kans maken om dit toernooi te winnen. Spanje wint het WK staat genoteerd @7.50.

Side weddenschappen WK

Dit zijn nog een paar weddenschappen die er voor mij uitspringen – ze staan hoog genoteerd en zijn zeker een poging waard.

Australië krijgt de meeste doelpunten tegen in het toernooi @11.00. Als je kijkt naar de groep waar ze in zitten dan zijn het tegenstanders die aardig veel scoren. Frankrijk en Denemarken maken statistisch gezien de meeste doelpunten.

No Asian Team to Qualify @2.37. Als er van de landen Japan, Australië, Iran, Zuid Korea of Saudi Arabië zich er 1 kwalificeert ben ik stomverbaasd. Dit is dan ook een aardig hoge notering voor een solid bet.

Brazilië Top South American team @2.00. Van de landen Brazilië, Argentinië, Uruguay, Colombia en Peru geloof ik dat Brazilië het hoogste gaat eindigen. Deze bet @2 is dan ook prima speelbaar. Hoge notering voor het team dat tevens ook het meeste aanspraak maakt op de titel.

Spain Top European Team @5.50. Van alle Europese landen denk ik dat Spanje het meeste kans op de titel maakt. Gezien de odd is het zeker de moeite waard om deze bet te spelen.

Marokko Top African Team @8.00. Dit is zeker een gokje waard. Als Marokko de volgende ronde weet te halen geloof ik dat ze het beste eruit komen als je kijkt naar de andere landen. Let op je stake. Niet te hoog. Dit is iets meer risico. Vandaar de hoge odd.