Tips wedden WK voetbal: Brazilië of Frankrijk

Voorbeschouwing WK voetbal 2018

Donderdag 14 juni om 17:00 begint eindelijk het WK. Gastland Rusland neemt het dan op tegen Saudi-Arabië. In deze special kijken we vooruit op het WK en geven we een aantal tips voor weddenschappen die je voor het begin van het WK al moet plaatsen voor de hoogste odds.

Favorieten WK voetbal 2018

Volgens de bookmakers zijn Brazilië en Duitsland de grote favorieten voor het WK. Na Duitsland komen Spanje en Frankrijk. Wat in mijn ogen best opvallend is, aangezien Frankrijk één van de beste selecties heeft. Frankrijk heeft over de hele breedte een sterke selectie met spelers van wereldklasse.

Bij Brazilië geldt dit ook, maar bij Duitsland en Spanje toch wel wat minder. Brazilië is in mijn ogen de favoriet. Die hebben alles wat een team nodig heeft, creatieve spelers, makkelijk scorende aanvallers en ijzersterke verdedigers en middenvelders. Ik zet dan ook in op toernooiwinst voor Brazilië, maar ik zet ook in op Frankrijk. Frankrijk is volgens de bookmakers een outsider, maar ik verwacht toch erg veel van ze.

Winst Brazilië levert je bij de bookies 5.00 per ingezette euro op en 10.00 keer je inleg voor Frankrijk als WK winnaar.

Wie pakt de meeste kaarten op het WK?

Bij de bookmakers kan er ook ingezet worden op de speler die in het hele toernooi de meeste kaarten pakt. Dit is een interessante optie, aangezien de odds al beginnen bij 15.00. Mijn oog is gevallen op Casemiro van Brazilië.

Je kan er vanuit gaan dat Brazilië sowieso wel aardig ver komt en Casemiro is niet vies van een harde tackle. Onlangs blesseerde hij nog een teamgenoot op de training en hij pakte dit seizoen in totaal 12 keer geel in alle competities. Gokken op Casemiro die de meeste gele kaarten pakt levert een odd op van 29.00 bij Mr Green.

Gokken op eindstand groepen

Tips wedden WK 2018: Egypte Salah goals GettyBij bookmaker Mr Green kan je ook inzetten op de eindstand van de groepen. Interessant is groep A met Rusland, Uruguay, Egypte en Saudi-Arabië. Ik verwacht dat Uruguay hier de groepswinnaar wordt. Zij hebben al jaren een prachtig team en doen het de laatste jaren ook altijd goed op toernooien.

In Rusland zelf verwachten ze ongetwijfeld dat ze de groep door komen, maar ik betwijfel het. Rusland heeft al acht maanden lang geen wedstrijd meer gewonnen en is dus in het WK speelschema ingedeeld met Egypte. Het team dat weer eens mee doet aan een eindtoernooi en ook nog eens de revelatie van het seizoen in hun gelederen heeft; Salah.

Egypte met Salah tweede

Ik verwacht dat Egypte tweede gaat worden. Daarvoor hoeven ze alleen maar te winnen van Saudi-Arabië en Rusland, en ik schat Egypte zeker hoger in dan die twee landen. Ik denk niet dat ze van Uruguay gaan winnen wat uitkomt op een eerste plek voor Uruguay in de groep en een tweede plek voor Egypte. Die stand van groep A levert een odd van 7.00 op.

Outrights WK 2018

Zo zijn er nog veel meer weddenschappen die je kan afsluiten voor het toernooi. Deze bovenstaande bets sprongen mij het meest in het oog en lijken mij het meest winstgevend. De weddenschappen kan je vinden door bij Mr Green naar de sectie voetbal te gaan en daar op ‘outrights’ te klikken. Zoek je daar de World Cup dan vind je een hele rijst met weddenschappen waar je op kan inzetten.

Je kunt natuurlijk ook alle wedstrijden voorspellen die straks gespeeld gaan worden. Tijdens het toernooi krijg je op Onlinewedden.com iedere dag een voorbeschouwing met de beste tips voor het wedden op WK voetbal voor de duels die die dag op het programma staan. $ucces!